Сезонът на Овена - какво чака всяка зодия?

Вижте прогноза за периода

2022-03-22 18:00:00
Сезонът на Овена - какво чака всяка зодия?
Снимка: Pixabay/Darkmoon_Art

Сезонът на Овните започна на 21-и март и ще продължи до 20-и април. С него дойде и новата астрологична година, както и пролетта. Това значи, че е време за ново начало и трябва да се заловим за работа. Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец ще имат много късмет през периода. Ето и какво очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Това е техният сезон и светът е в краката им. Още по-хубавото - разбират се с всички, сякаш всички са на тяхната вълна и оценяват екстровертната природа на Овните. Могат да имат всичко, което поискат през този сезон. Те са звездите на шоуто и ще имат много късмет.

 

Телец

 

Струва им се, че всичко при тях се случва зад кулисите в момента. Лесно им е да се чувстват невидими. Но нека приемат периода, като шанс да отделят малко време за себе си и да са сами, за да си починат и да размишляват. Така ще могат и да работят върху това, което искат, без някой да ги прекъсва. Следващият сезон е техният и ще са готови за прекрасен период.

 

Близнаци

 

Като едни от най-социалните знаци, ще са доволни да разберат, че сезонът на Овните ще е най-хубавият им период през годината за срещи с приятелите и близките, както и създаване на нови приятелства. Ще се чувстват много харизматични и популярни. Дори ще са малко пренатоварени, тъй като постоянно ще имат уговорки и ще са заети със социалния си живот. Да не се притесняват, периодът ще е забавен.

 

Рак

 

Нека се държат добре, особено на работа. Това е чудесно време от годината, в което ще могат да получат повишение, бонуси или дори да започнат нова работа, но само ако наистина се трудят здраво. В офиса всички погледи са вперени върху тях. Затова, ако се справят добре, ще получават награди. Но ако имат проблеми, може да има неприятни последици за тях.

 

Лъв

 

Животът им се превръща в приключение в сезона на Овните. Може да пътуват до ново място или просто да разширят мирогледа си. През този сезон стават по-любознателни и всестранно развити личности. Възможно е да си подарят ваканция, да се запишат на нов курс, да изпробват нови рецепти вкъщи - ще се учат от много неща. В добро настроение са, гледат оптимистично на живота и това им носи забавления.

 

Дева

 

Трябва да създадат граници през сезона. През сезона на Рибите те се фокусираха върху връзките си, но сега ще трябва да се научат как да се концентрират само върху себе си. Да запомнят, че не са отговорни за това да "поправят" някои хора и няма как да се грижат добре за себе си, ако постоянно се занимават с другите и се тревожат за тях. Нека се фокусират над себе си.

 

Везни

 

Сезонът на Овните за тях е времето, в което копнеят за връзка, милувки и време, прекарано с любим човек. Ще прекарват много време с партньора, най-добрия приятел или любимия си колега. Просто имат нужда да прекарат време с близките и така ще се чувстват добре. Ако са необвързани, може да срещнат нов специален човек. Обвързаните ще заздравяват връзката.

 

Скорпион

 

Постоянно са заети през този сезон, имат много задачи и задължения. Ще им се струва почти невъзможно да намерят време за почивка. Нека работят над това, което трябва, да подредят дома и живота си и да се погрижат за бизнеса. Така, когато дойде сезонът на Телците, ще могат да обърнат внимание на връзките и личния живот; и ще са готови да действат.

 

Стрелец

 

Романтиката, сексът и забавленията са на фокус при тях в сезона на Овните. Чака ги вълнуващ период. Може да флиртуват, да излизат по срещи с нова тръпка или да прекарват много време с гаджето - в спалнята и извън нея. Любовният им живот определено блести. Това е и добър период да покажат артистичната си страна, нека творят повече.

 

Козирог

 

Животът вкъщи е на фокус при Козирозите.Ако живеят със съквартиранти или роднини, ще се фокусират върху връзката с тези хора. А ако са сами, просто ще има много работа, която трябва да свършат, свързана с дома. Ще трябва да почистят, да декорират отново мястото и може да поканят гости. Беше започнало да им става скучно, сега ще вдъхнат нов живот на дома си.

 

Водолей

 

Зает период за тези зодии. За щастие, не толкова на работа, а по-скоро това се отнася за социалния живот. Ще прекарат много време из града със свои приятели и познати. Телефонът им постоянно ще звъни, ще получават съобщения, имейли и покани. Все едно всеки ще иска да се вижда с тях постоянно. Нека се забавляват.

 

Риби

 

Ако работят здраво сега, после ще могат здраво да се забавляват! Може да имат повече допълнителна работа през периода. Но така е възможно да получат повишение или бонус, ако се справят добре. Ще имат късмет с финансите, нищо чудно да намерят пари и на улицата. Да опитат да не харчат пари импулсивно!

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия