Пълнолунието в Дева променя живота на 4 зодии

Вижте кои са те

2022-03-17 18:00:00
Пълнолунието в Дева променя живота на 4 зодии
Снимка: Pixabay/Kanenori

На 18-и март ни очаква пълнолуние в знака на Дева. Събитието носи големи промени за някои от зодиакалните знаци. Достигаме до повратна точка и биваме окуражени да вземем някои решения. Ето на кои зодии пълнолунието ще повлияе най-силно, според "Elite Daily".

 


Близнаци

 

Ще се научат как да направят дома едно място, изпълнено с любов, грижа и нежност. Фокусът ще е върху най-големите им желания и необходимости, свързани със семейството и дома. Да се приготвят за разкрития, свързани с личния им живот. Най-сетне ще осъзнаят от какво се нуждаят, за да се чувстват в безопасност и невредими на своето място. Заслужават да се чувстват обичани и разбрани в дома си.

 

Дева

 

Те пък ще определят отново какви точно са и какво защитават, за какво се борят. Вече не са същите хора, които бяха в миналото и пълнолунието доказва това. Нека опознаят себе си, и то извън връзките. Трябва да знаят кои са, без да се влияят от другите. Събитието ги кара да прегърнат връзките, но и да не жертват своята независимост. Време е за смели стъпки, които ще докажат колко много са пораснали. Извървяха дълъг път.

 

Стрелец

 

Стават по-мотивирани, което пък ще им помогне да постигнат успехи. И се радват на това. Пълнолунието им позволява да научат неща, за които никога не са подозирали и които може да им се сторят изненадващи. Нека са по-смели, да се покажат пред света и всички да видят на какво са способни. Очаква ги и промяна в професионалния живот. Нека прегърнат това, което ги мотивира и вдъхновява - да следват мечтите си.

 

Риби

 

Ще започнат да разбират по-добре връзките и отношенията си с хората. Ще ги прегледат отново и ще разберат в какво състояние са. Може дори да осъзнаят, че определена връзка е достигнала до повратен момент. Възможно е сега да празнуват годишнина с някого или да решат, че нещо във връзката трябва да се промени. Така Рибите се учат да бъдат по-добри партньори и как да си избират по-добри партньори.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 2 години

dali e taka ?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия