Новолунието в Риби влияе прекрасно на 4 зодии

Ето кои са те

2022-03-02 18:00:00
Новолунието в Риби влияе прекрасно на 4 зодии
Снимка: Pixabay/Darkmoon_Art

На 2-и март ни очаква новолуние в Риби. Това значи, че ни очаква ново начало и трябва да отворим сърцата си за нови преживявания и различни перспективи. Събитието ще бъде много вълнуващо за 4 зодии, дори може да промени живота им. Вижте кои са те, според "Elite Daily".

 


Близнаци

 

Чувстват се амбициозни и се отдават на целите си. Кариерата им се развива по време на новолунието. Събитието ги окуражава да направят смелите стъпки, които отдавна желаят да направят. Най-накрая са готови да вземат това, което им принадлежи. Ако виждат себе си като победител, и другите хора ще ги виждат като такива. Време е да се състезават и борят за това, което желаят. Ако не участват, няма как да победят.

 

Дева

 

Учат се как да се грижат за връзките си. По време на новолунието те ще се загледат по-внимателно във връзките си и ще ги анализират. Събитието им помага да достигнат до по-дълбоко разбиране на това как дават и получават любов. Нека помислят дали получават хармония, отдаване и мотивация от хората около себе си. Заслужават връзка, в която няма да се питат дали другия наистина е лоялен.

 

Стрелец

 

Създават дома, за който винаги са мечтали. Заслужават място, за което чувстват, че им принадлежи; място, на което могат да се отпуснат и да са честни. Може да разрешат някои семейни проблеми и да се погрижат за личния си живот. Получават толкова много любов, грижи и нежност, и се радват на това. Нека наистина опитат да създадат дома, който желаят да имат.

 

Риби

 

Осъзнават своя потенциал, показват това и се стремят към звездите. Новолунието е в техния знак, затова трябва да действат. Това е голям момент в живота им. Юпитер, планетата на късмета, също е в техния знак. Това им влияе хубаво. Стават по-уверени, ентусиазирани, получават любов и са готови за следващия етап от живота си. Предстоят им много красиви неща, пътят, по който са поели, става все по-хубав. Ще бъдат възнаградени за усърдната работа.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия