Новолунието във Водолей разтърсва света на 4 зодии

Вижте кои са те

2022-02-01 18:00:00
Новолунието във Водолей разтърсва света на 4 зодии
Снимка: Pixabay

На 1-и февруари ни очаква новолуние, което ще бъде в знака на Водолей. Повечето хора ще могат да започнат да правят красиви и смели планове тогава, а при някои от зодиите тези планове ще доведат до желани или значими промени. Ето зодиите, чийто свят ще бъде разтърсен от събитието, според "Elite Daily".

 


Телец

 

Отново се катерят към върха и не поглеждат назад. Време е да се фокусират върху една от професионалните си цели, която наистина е значима за тях. Има нещо, което винаги са мечтали да постигнат и по време на това новолуние е наложително да работят върху него. Така мечтата ще стане реалност. Имат нужните инструменти и средства, само трябва да "прочетат наръчника". Ако пуснат заблудите и неправилните изчисления, които ги спираха, да си отидат, новолунието ще ги възнагради.

 

Лъв

 

Отварят сърцето си за нов вид връзка. Това новолуние ще ги окуражи да определят слабите места и негативните тенденции във връзките им. Ще установят кои са проблемите, които постоянно възникват - отново и отново. Може определени техни виждания да причиняват края или проблемите във връзките. Това новолуние ще им помогне да премахнат токсичните страни в партньорствата и да станат по-зрели. Ще създадат по-силна връзка.

 

Скорпион

 

Те ще се погрижат за своето място, това, което им се струва свещено и ще създадат топлина и уют. Заслужават да се чувстват като у дома си и ако нямат място, което наистина могат да нарекат свое, това новолуние изисква да създадат такова сами. Нека се свържат с корените си, да опознаят по-добре роднините и близките. Без силна емоционална подкрепа, може да се чувстват празни. Затова, нека запълнят тази празнина и да раздават и получават любов.

 

Водолей

 

Навлизат в нова ера в живота си, която се характеризира с растеж, помъдряване и откриване на себе си. Това новолуние трябва да посветят изцяло на себе си. Да помислят какви са били, какви са сега и в какви трябва да се превърнат. И нека научат една тайна - винаги тези три същности ще са част от тях. Ако са склонни да признаят грешките си и да поемат отговорност, Водолеите ще пораснат и ще се развият като личности.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 2 години

trudnosti , kakvo moje da e .


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия