Топ 3 зодии, които създават хаос

Вижте кои са те

2022-09-13 18:00:00
Топ 3 зодии, които създават хаос
Снимка: Pexels/Kampus Production

Хаосът е навсякъде около тези зодии. Те разхвърлят, разбъркват всичко около себе си, не се подчиняват на правила, за тях няма ред. Объркани са, често неразбрани, разсеяни, неориентирани, но и са забавляват много. Вижте кои са, според ""Your Tango".

 


Скорпион

 

Скорпионите хаотични и могат да бъдат истински дяволчета. Хаосът е навсякъде около тях, те създават проблеми и това дори им харесва. Не само, че обичат хаоса, да объркват плановете и да правят бели, но искат и околните да разберат, че те се наслаждават н това. Много са умни, обичат силно и са лоялни, но умеят да са и манипулатори. Справят се добре с лъжите и съблазняването. В любовния си живот също създават хаос и се гордеят с това.

 

Лъв

 

Много импулсивни зодии. Те захвърлят предпазливостта и правят всичко, което си поискат и когато го поискат, защото са царете на зодиака. Не се замислят за последствията, искат да стане тяхното и да се забавляват, да опитат много неща. Инати са, упорити, не се предават. Като огнени зодии, имат его и държат на своето, дори да създават хаос чрез действията си. Мислят първо за себе си, уверени са и влагат всичките си сили за това, за което копнеят. Хаосът причинява объркване, наранява другите, но Лъвовете не могат да се откажат от тази тръпка.

 

Близнаци

 

Тези зодии правят определени неща от скука, просто за да видят какво ще се случи. Палави са, игриви, обичат да се забъркват в опасни неща и дори интриги. Не им пука какъв ще е резултатът и дали не правят грешки, просто искат да живеят за мига, да действат, да наблюдават, да се случва нещо ново и различно. Не понасят скуката и монотонността. Хаосът ги кара да се чувстват живи, това им носи тръпка. Захвърлят романтични връзки бързо, правят грешки, нараняват, но не съжаляват. Не мислят много, просто се забавляват.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия