Сезонът на Овена - какво чака всяка зодия?

Вижте прогноза за периода

2021-03-23 18:00:00
Сезонът на Овена - какво чака всяка зодия?
Снимка: Pixabay

Сезонът на Овена започна на 21 март и продължава до 20 април. Той отбелязва и началото на новата астрологична година - Овенът е първият знак в зодиака. Той е огнен знак, което знаци, че ни очакват доста страсти, емоции, вълнуващи и нови преживявания. Ще кипим от енергия. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Elite Daily".

 


Овен

 

Да си спомнят кои са - хора, които непрекъснато се развиват и могат да се променят точно в сегашния момент, хора, които виждат нещата от всеки аспект. Нека помислят кои са те - така ще осъзнаят, че вероятно се превръщат в нов човек.

 

Телец

 

Време е да опознаят по-добре себе си, да се вгледат във вътрешния си свят. Да потърсят тази част от себе си, която никой не познава. Телците разполагат с много информация и са мъдри, но не го показват. Сега ще имат повече енергия и ще превземат света.

 

Близнаци

 

Ще се захванат с лидерските си умения. Няма нужда да стоят сами с брилянтните си идеи, нека ги споделят с хората около себе си, да си сътрудничат с тях и така да постигнат още по-големи успехи.

 


Рак

 

Време е да помислят за това по какъв начин виждат и възприемат целите си и да решат как точно да ги постигнат. Имат достатъчно сила и мощ и могат да осъществят идеите си, ако работят здраво и са концентрирани.

 

Лъв

 

Светът е на тяхно разположение по време на сезона на Овена. Нека се възползват от всики възможности, които им се предлагат. Ще имат шанс за нови преживявания - да се гмурнат в непознати води. Може да тръгнат по нов път - нека не се притесняват да го направят.

 

Дева

 

За да пораснат, трябва да се научат да пуснат миналото, преди новото да дойде при тях. Това е процес на трансформация; цикъл, който включва приключването на нещо и започването на нещо ново. Да приемат тази промяна.

 

Везни

 

Нови хора ще се появят в живота им, а и Везните ще заздравят връзките с приятели, роднини, партньори и т.н. Нека са лоялни към близките си и да опитат да се разбират повече с тях. Новите хора ще им донесат нови, интересни преживявания.

 

Скорпион

 

Всяко тяхно действие е направено с някаква причина. Време е Скорпионите да осъзнаят какво говорят действията им за ценностите и приоритетите им в живота. Да помислят как по-добре да разпределят времето си и какво ново може да направят.

 

Стрелец

 

Ще усещат красотата, ще са артистично настроени и ще горят! Стрелците ще имат нужда да изразят това, което чувстват. Те никога няма да престанат да бъдат диви, свободни и неподправени - да не потискат тази своя страна. Нека не поглеждат назад.

 

Козирог

 

Време е да потърсят онова място, на което се чувстват добре, като вкъщи и хора, към които принадлежат. Сега трябва да работят върху проблемите във връзките си, да говорят от сърце и да намерят своето място.

 


Водолей

 

Ще са много енергични, мозъкът им ще работи на пълни обороти и ще искат да решават проблеми или да разгадаят някаква ситуация. Имат още много да научат от света около себе си, нека го наблюдават. Време е да учат, да общуват повече с околните и да покажат интелектуалната си страна.

 


Риби

 

Нека си припомнят колко са искрени, като се свържат със своите близки и приятели и си позволят да живеят в настоящия момент. Има толкова неща, които им принадлежат и толкова хора, които ги подкрепят - нека продължат да изглаждат тази сигурност в живота си.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия