Новолуние в Риби - какво да очакват зодиите?

Вижте прогноза

2021-03-12 18:00:00
Новолуние в Риби - какво да очакват зодиите?
Снимка: Pixabay

На 13-и мрат ще има новолуние в знака на Риби. Това ще бъде емоционален период, в който ще можем да изразим чувствата си чрез изобразително изкуство, музика, поезия. Чакат ни много вълнуващи мигове, а много от зодиите ще бъдат завладени от романтика, идеализъм и ще се захванат с мечтите си. Ето какво да очаквате, според "Bustle".

 


Овен

 

Да си поставят някои духовни цели по време на това новолуние. Да помислят какво ги свързва с мистичните аспекти на живота - дали някои ритуали с кристали, дали религията, дали просто спокойна разходка сред природата. Нека се придържат към това, което ги кара да се чувстват част от нещо по-голямо, от общност.

 

Телец

 

Телците трябва да помислят над това кои каузи са най-значими за тях. Заради новолунието на показ ще излезе алтруистичната им страна и така могат да се захванат с каузи, свързани със социалната справедливост или това, което им е на сърце. Може да станат доброволци или да правят услуги на непознати.

 

Близнаци

 

Тях ги чака ново начало в кариерата. Да помислят добре дали в момента следват професионалните си мечти или не са се отправили в такава посока. Да се възползват от енергията и да проявят креативност. Ако не следват мечтите си, да разберат каква е желаната работа от тях и да направят опити да я получат.

 

Рак

 

Всичко е възможно по време на това новолуние. Вместо да се притесняват за определени детайли, свързани с плановете си, да се отдадат на въображението и да видят голямата картинка. Нека си поставят големи цели, да забравят кое е практично и логично и да повярват в мечтите си. Ще имат късмет.

 

Лъв

 

Ще открият някои неща за себе си и може да преминат през трансформация. Лъвовете ще се отдадат на чувствата, затова да се обградят с хора, на които могат да вярват и с които им е комфортно да показват уязвимата си страна. Ще са истински, ще разголят душата си и може да покажат една нова версия на себе си.

 

Дева

 

Ново начало в любовния живот. Имат възможност да разчистят ненужното и да заздравят и направят по-дълбоки някои връзки с близки хора. Да не крият чувствата от най-близките си, това не им носи ползи, нека съборят стените около себе си. Така ще направят място за нещо истинско.

 

Везни

 

Да устоят на желанието да подновят списъка си със задачи по време на новолунието. По-добре е да посветят време на грижа за себе си. Нека си помечтаят, да се поглезят и да запомнят, че трябва да отделят време за себе си и да обръщат внимание на здравето си.

 

Скорпион

 

Всичко ще е розово за тях по време на новолунието. Да дадат възможност на игривата си страна да блесне. Перфектен момент за стартиране на нов проект, флирт или да се заемат с артистични хобита и така ще изразят емоциите си. Да забравят за отговорностите за няколко дни и да се отпуснат. Нека се отдадат на романтиката и креативността.

 

Стрелец

 

Не може вечно да бягат от миналото. Когато най-накрая се изправят срещу него, ще имат шанса да създадат бляскаво и светло бъдеще. Чудесно време да се справят с някои емоционални проблеми, свързани със семейния живот или дома. Ще са по-сантиментални, да се обадят на роднина и да забравят за неприятностите, които е имало в семейството. Така ще се почувстват освободени.

 

Козирог

 

Те не са от хората, които се отдават на емоциите, но по време на новолунието ще станат по-сантиментални. Ще започнат да изразяват с думи това, което чувстват. Така могат да изградят по-значими и сериозни връзки - като отворят сърцето си и покажат себе си. Нека не са стоици, а да бъдат уязвими и състрадателни - това е сила!

 

Водолей

 

Тези зодии се фокусират над интелекта и разума, и често опитват да изразяват чувствата си чрез логика и дълбоки мисли. Но сега ще спрат да мислят толкова и просто ще чувстват. Нека не разсъждават над емоциите си, а просто да ги почувстват физически. Да послушат сигналите на тялото си и да разберат кое ги кара да се чувстват добре.

 

Риби

 

Това новолуние е в техния знак и отбелязва началото на важна промяна в тяхната идентичност. Емоционален период за Рибите. Ще осъзнаят какви са мечтите им, чувствата им, ценностите им, желанията им - и ще ги видят по един нов начин. Това ще ги вдъхнови да направят промени в живота си. Да не се страхуват да покажат истинската си същност, нищо, че им се струва, че днес вече са много различен човек от вчера.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия