4 зодии, които предпочитат филм пред книга

Ето кои са те

2021-03-19 18:00:00
4 зодии, които предпочитат филм пред книга
Снимка: Pexels

Много често се появява дебатът кое е по-добро - книгата или филмът. Част от зодиакалните зодии са кино маниаци и в повечето случаи предпочитат да изгледат филма. Четенето не успява да ги заинтригува толкова и нямат нужното търпение, за да прочетат дълга книга. Затова, предпочитат филм. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

 


Рак

 

Раците имат богато въображение, но предпочитат да гледат филм, отколкото да прочетат книгата. Ако четат, те не успяват да се съсредоточат достатъчно за много време, гледането на филм не ги разсейва и така те чувстват по-добре произведението. Филмът им се струва по-креативен и ги държи под пара.

 


Лъв

 

Тези зодии са много енергични и креативни. Те предпочитат да гледат филм, за да не губят много време и да могат да се занимават и с други неща след това. Интересно им е да изследват филмите - подбора на музиката, костюмите, репликите и т.н. Вдъхновяват се от киното, цветовете, които виждат на екран, ефектите и т.н.

 

Везни

 

Четенето е самотно занимание и това не се нрави на Везните. Те са много социални и общителни зодии, затова много повече харесват кино вечери с приятели. Обичат да ходят на кино, да изтеглят най-новите филми, да направят пуканки и да поканят гости вкъщи. Това им е интересно и вълнуващо, а като са сами и четат се натъжават.

 

Стрелец

 

Сред най-нетърпеливите зодии са, затова просто не могат да седнат и да четат дълго. Вместо да четат книгата всеки ден и да чакат да видят какво ще се случи в следващата глава, те предпочитат да изгледат филма за 2-3 часа и да разберат какво се случва накрая. Стрелците също са социални и предпочитат да са с хора, да се забавляват.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия