4 зодии, на които Вълчата Луна ще повлияе най-много

Ето кои са те

2021-01-28 18:00:00
4 зодии, на които Вълчата Луна ще повлияе най-много
Снимка: Pexels

На 28 януари ще настъпи първото пълнолуние за годината. То ще бъде в знака на Лъв, а древните индианци са наричали пълнолунието през януари Вълча Луна. Енергията на това събитие е много силна и ще повлияе повече на някои от зодиите. Вижте кои са те, според "Bustle".

 

Телец

 

Това събитие може да донесе известно напрежение в семейния живот на Телците. Дълбоки емоции от миналото, които тези зодии са потискали, сега ще излязат на повърхността. Телците се лутат между кариерата и семейния живот, домашните задължение. Ще трябва да проведат някои искерни разговори. Важно е да мислят повече за себе си, а не да поставят желанията на шефа, съквартиранта или партньора над собствените си. Да слушат сърцето си, да се грижат за себе си и своя комфорт.

 

Лъв

 

Това пълнолуние е в знака на Лъв, затова тези зодии ще го усетят най-силно. Сега е времето да блеснат - да покажат с какви креативни проекти са се захванали, да застанат отново под светлините на прожекторите и да смаят всички. Имат енергията и шанса да изразят себе си много добре и да впечатлят околните. Може да има известно напрежение и в любовния, и в професионалния им живот. Но, да не драматизират, а да бъдат себе си. Нека кажат това, което мислят и чувстват и да са по-спокойни.

 

Скорпион

 

При Скорпионите най-вече ще бъде засегната професионалната сфера. Сега е перфектното време да вземат смели решения и да правят стъпки напред. Нека са по-уверени, да покажат на какво са способни и така ще постигнат успехи. Ще се радват на вниманието на шефа и колегите си и всеки ще види какво могат да направят Скорпионите, ако им се даде шанс. Да търсят баланса и да не се оставят на напрежението и стреса. Все пак, хубаво е да не се разсейват и да обърнат внимание и на семейството.

 

Водолей

 

При тях на фокус ще бъде личният живот. Водолеите трябва да са много искрени в приятелските и романтичните връзки и да проведат важни разговори. Те са по-дистанцирани и гледат да не се оставят на емоциите, но по време на Вълчата Луна трябва да разкрият себе си пред най-близките си хора и да покажат своята уязвимост. Ще научат нови начини, по които да изразяват себе си и ще си създадат нови правила. Може да има някои кризи в любовния им живот, но ще се справят с тях.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия