Любопитен факт за всяка зодия

Ето какво трябва да знаете

2021-01-29 18:00:00
Любопитен факт за всяка зодия
Снимка: Pixabay

Има различни черти на характера и типове поведение, които описват зодиакалните знаци. Но проучвания доказват, че има и някои странни факти и съвпадения, що се отнася до зодиите. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

 


Овен

 

Представителите на тази зодия са предразположени към инциденти. Трябва да са внимателни и предпазливи винаги. Често може да се порежат, ударят, спънат и т.н.

 

Телец

 

Някои от най-известните престъпници, терористи или диктатори са зодия Телец. Примери - Владимир Ленин и Саддам Хюсеин, както и убиеца на Джон Ленън - Марк Чапман.

 

Близнаци

 

Двама от най-известните американски президенти пък са Близнаци. Това са Доналд Тръмп и Джон Ф. Кенеди.

 

Рак

 

От данни се разбира, че най-арестуваните престъпници в света са от зодия Рак. Смята се, че психическата им нестабилност е причина за това.

 

Лъв

 

Знае се, че са царе на зодиака и са познати като лидери и водачи. Но и най-много жени спортисти в света са от зодия Лъв.

 


Дева

 

Девите са подложени на голям стрес през живота си и това често ги разболява. Те са предразположени към развитие на хипохондрия.

 

Везни

 

Те са най-лоялните партньори от всички представители на зодиака. Обичливи са, романтични и угаждат на хората.

 

Скорпион

 

9,6% от лидерите в световен план са представители на зодия Скорпион. Те са защитници, лоялни и смели, но и много потайни. Държат на своето.

 

Стрелец

 

Те са известни като хората, които са най-малко лоялни във връзките си. Внимавайте, ако вашият партньор е Стрелец и нека в началото изясните каква връзка искате.

 

Козирог

 

Сигурно е изненада да разберете, че отговорните и сериозни Козирози най-много се доближават до типажа Казанова. Вярват в полигамията и искат много хора да ги обичат.

 

Водолей

 

12,5% от милиардерите в света са от зодия Водолей. Те имат собствена визия, мислят за бъдещето, ориентират се добре и имат невероятни умения.

 

Риби

 

Рибите са хората, които най-лесно може да ви объркат. Самите те са объркани. Постоянно се лутат и не могат да решат дали да слушат сърцето си или разума.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия