Какъв коледен подарък ще получат зодиите?

Вижте тук

2020-12-24 18:00:00
Какъв коледен подарък ще получат зодиите?
Снимка: Pexels

Коледа почти е тук и зодиакалните знаци ги очакват страхотни изненади и подаръци за празника. Ето какво ще намерят те под елхата, според "The South African".

 


Овен

 

Те са управлявани от Марс, планетата, която се свързва със страстта, агресията и решителността. Овните са приключенци, обичат да се състезават с другите, но и работят много здраво. Близките ще ги зарадват с аксесоари за хоум офис, официални дрехи или екипи и аксесоари за спорт.

 

Телец

 

Тези зодии са управлявани от планетата на любовта и красотата - Венера. Те харесват лукска, изтънчените неща и се наслаждават на живота. Ще получат скъпи парфюми, талони за СПА или цветя в саксии.

 


Близнаци

 

Близнаците са деца на Меркурий - планетата на комуникацията и интелекта. Те могат да получат дневници, органайзери, книги и комплекти, включващи моливи, маркери, химикалки, кламери, тефтери, водни бои и т.н. Обичат и да пътуват, някой може да ги зарадва с възглавница за път.

 

Рак

 

Те са големи домошари и им харесва семейния уют, защото са управлявани от Луната. Всички около тях знаят това и ще им купят албум, в който ще са наредени семейни снимки от ваканции и празници. Раците ще получат и украса за дома, както и кухненски престилки и принадлежности.

 

Лъв

 

Тъй като са управлявани от Слънцето, Лъвовете сякаш са център на вселената. Те копнеят за внимание и харесват скъпите и луксозни неща. Хората знаят любимите им марки и ще ги зарадват с дрехи, аксесоари и чанти от там, както и с гримове от най-скъпите колекции.

 


Дева

 

Девите, също като Близнаците, са управлявани от Меркурий, и са много интелигентни. Те са организирани и се грижат за себе си. Приятелите ще им подарят органични продукти за красота, цветя в саксии, ароматни свещи или бижута с естествени камъни.

 


Везни

 

Деца на Венера - планетата на красотата и романтиката. Те обичат силно, чувствителни са, много възпитани и големи естети. Ще получат луксозни продукти за грижа за кожата, пижами и шалове от нежни материи, а може и картина.

 


Скорпион

 

Тези зодии са управлявани от Плутон, планетата на страстта и силата на волята. Те са индивидуалисти, мистериозни, но и много лоялни. Близките ще им купят кожени или черни облекла и аксесоари, бутилка хубаво вино, книги за астрология.

 

Стрелец

 

Най-лъчезарните зодии. Управлява ги планетата на позитивното и оптимизма - Юпитер. Стрелците ще намерят под елхата оборудване за екстремни спортове, аксесоари за пътуване, спортни екипировки или талон за екстремен спорт.

 


Козирог

 

Козирозите са деца на Сатурн - планетата на дисциплината. Те са по-консервативни и много сериозни. Близките ще им купят винтидж аксесоари за дома, както и ретро дрехи. Може да получат още органайзери, тефтери или дори кафемашина за офиса.

 


Водолей

 

Те са управлявани от Уран, планетата на технологиите и иновациите. Водолеите са нестандартни, водят се от логиката и са новатори. Ще намерят под елхата технологични продукти и джаджи. Някои близки може да ги зарадват и с аксесоари за пътуване и соли за вана или етерични масла.

 

Риби

 

Рибите са управлявани от 2 планети - Нептун и Юпитер. Те са свързвани с въображението и оптимизма. Близките ще ги зарадват със сантиментални подаръци - книги с поезия, романи, картички, направени на ръка, диск с музика, както и пакет с лакомства.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия