3 зодии, които не могат да лъжат

Вижте кои са те

2020-12-29 18:00:00
3 зодии, които не могат да лъжат
Снимка: Pexels

Да изричаш лъжи и да убеждаваш хората в тях може да бъде истинско изкуство. Някои зодии го умеят перфектно, но други не са толкова добри лъжци и се издават. Ето кои не умеят да лъжат, според "Elite Daily".

 


Овен

 

Те са първите знаци в зодиака, което носи символика. Импулсивни са, действат, без много да мислят, бързо изричат разни неща. Доверяват се повече на инстинкта си, не премислят дълго, преди да кажат нещо. И просто нямат време да измислят и изрекат лъжа. Овните са нетърпеливи, не могат да губят време в измисляне на версии и т.н., просто действат на момента и после се справят с последствията. Освен това, те са страстни, емоционални и искрени - казват точно това, което чувстват. Понякога дори издават истината и тайни, без да искат.

 

Рак

 

Можете да видите истината, изписана в очите им, дори когато се опитват да излъжат. Понякога мислят, че трябва да излъжат, но не могат да го направят и по-скоро гледат да избягат от темата, за да не изричат лъжи. Раците са много емоционални и чувствителни зодии, което също не им помага. Емоциите и реакциите им ги издават, те не могат да прикрият какво чувстват или мислят. Дори когато излъжат, после признават истината, тъй като се чувстват зле и не издържат на напрежението.

 


Дева

 

Толкова много премислят казаната лъжа, че започва да си личи, че са излъгали. Девите не изпитват угризения, че са излъгали, понякога мислят, че е по-добре да изрекат лъжа. Но предпочитат да си служат с истината, тъй като мислят, че тя помага повече. Когато се налага да излъжат, искат лъжата да е толкова перфектна и добре скалъпена, че се увличат. Не искат да допуснат грешки и разминавания, но от прекалено подробните обяснения, детайли и анализи, си проличава, че Девите не казват истината.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия