3 зодии, които знаят всички клюки

Ето кои са те

2021-02-10 18:00:00
3 зодии, които знаят всички клюки
Снимка: Pexels

Тези зодии обичат да научават нова информация за другите, разпитват подробно приятелите си и често обсъждат лични неща и тайни на околните. Използват клюките, за да се забавляват и развличат. Вижте кои са те, според "PinkVilla".

 


Близнаци

 

Те са познати като зодиите, които клюкарят най-много. Те ще ви обещаят, че ще запазят тайната ви, за да могат да я изкопчат, но после ще я разкажат на много хора, особено на тези, които не трябва. Това е причината да се смята, че Близнаците имат 2 лица. Палави са, дяволити, обичат забавленията и интригите, скучно им е, ако няма драма. А и са много общителни, знаят много информация за всеки човек. Но поне могат да ви развеселят.

 

Везни

 

На Везните им харесва да клюкарстват, дори да не си го признават винаги. Те също са доста социални, имат много приятели, очароват околните. Говорят спокойно, майстори на приказките са и затова другите не ги съдят. Тези зодии търсят баланса и хармонията, затова винаги изслушват и двете страни, знаят и двете гледни точки и обръщат голямо внимание на детайлите. Но, все пак, най-личните неща, успяват да запазят в тайна.

 

Водолей

 

Тези зодии се преструват, че мразят всякакъв вид клюки и драма, но тайно им се наслаждават. Могат дори сами да създадат драма, без другите да усетят и разберат. Просто Водолеите са провокативни и обичат да научават всяка нова информация. Знаят клюките, но не злоупотребяват с тях и не искат реално да навредят на никого. Правят го за забавление и споделят клюките с други хора само в определени моменти.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия