Топ 5 зодии с най-добра памет

Ето кои са те

2020-12-10 18:00:00
Топ 5 зодии с най-добра памет
Снимка: Pexels

Тези зодии са надарени с много добра памет. Помнят всичко - дати, години, имена, ситуации, разговори, събития, реакции, случки. Могат да ви съобщят дори най-малкия детайл за нещо, което се е случило много отдавна. Прощават, но не забравят. Вижте кои са те, според "PinkVilla".

 

Скорпион

 

Скорпионите са зодиите с най-добра памет. Няма значение колко тривиално и обикновено може да е било някое събитие - те ще помнят и най-дребния детайл от него и ще могат да преразкажат всичко. Правят много добри и точни описания на минали събития, помнят на коя дата и през коя година се е случило всичко. Може напълно да им се доверите, ако трябва да си припомните нещо от миналото.

 

Телец

 

Те също имат отлична памет.  Ще ви припомнят определени събития и ще ги обрисуват - ще получите ясна картина на случилото се. Телците също помнят дати и години, но имат и добра визуална памет - ще си спомнят кой в какъв цвят е бил облечен по време на някое събитие, например. Ще ви разкажат и най-дребните детайли - и за щастливите, и за нещастните случаи. Помнят много добре и как всеки е постъпил с тях и какво им казва.

 

Рак

 

Раците са чувствителни и често менят настроенията си. Те крият под черупката си това, че са много бдителни, забелязват всичко и се впечатляват лесно. Помнят прекрасно всички събития, които са ги трогнали или карали да се разчувстват, пазят и много спомени от детството. Тези зодии обаче помнят и моментите, в които сте ги предали и наранили - никога няма да забравят какво сте им казали и как сте ги накарали да се чувстват.

 

Дева

 

Има причина Девите да са известни като перфекционистите на зодиака. Те имат много добра памет, която им помага да стават победители, да решават проблемите, да организират нещата и да правят подробни планове. Вземат поуки от миналото, предвиждат всичко и си служат с добри аргументи, именно защото помнят доста неща, които са се случили.

 

Козирог

 

Тези зодии също са доста сериозни и отговорни, като Девите. Държат да се справят с работата си и ученето, затова помнят и най-малките детайли и бързо учат. Надарени са с много добра памет и забелязват всичко около себе си, дори да не го показват. Постигат големи успехи, защото помнят и разбират и най-трудните и заплетени неща. 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия