4 зодии, които лъжат във връзките

Ето кои са те

2020-09-03 18:00:00
4 зодии, които лъжат във връзките
Снимка: Pexels

Има няколко зодии, които успяват да лъжат партньора си, дори връзката да е сериозна. Те не могат да искрени във всеки момент, страхуват се да кажат истината и нараняват половинката с прикриване. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

 


Близнаци

 

Те са зодиите, които най-често лъжат партньорите си. Не искат да ги нараняват, да създават драми и затова крият някои неща, за да има мир. Искат връзката да е спокойна, да не се натоварват, затова и щадят чувствата на човека до себе си и му спестяват определени неща. Така или иначе, не обичат сериозните връзки.

 

Риби

 

Тези знаци много обичат своите партньори, романтици са, копнеят за голяма любов и сериозна връзка. Но в същото време - често се колебаят и не споделят директно с партньора си от какво се нуждаят. Не казват съвсем открито какво искат и мислят, служат си с някои дребни лъжи, за да получат своето. Използват стратегии.

 

Везни

 

Представителите на Везните са много чаровни хора, общителни, забавни, мили. Заради своите чар и харизма, те понякога успяват да манипулират хората, дори без да си го поставят за цел. Обичат хармонията, искат отношенията да са гладки и спокойни, гледат да избегнат споровете, затова не споделят всичко и често лъжат.

 

Рак

 

Раците често лъжат във връзките, защото самите те не могат да приемат истината. Не си признават, ако са направили грешка, прикриват някои неща. Влюбват се много бързо и силно и не искат да загубят партньора, заради неща, които им се струват дреболии. Много са емоционални и бързо биват наранявани.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия