5 зодии, които много трудно се извиняват

Вижте кои са те

2020-08-25 18:00:00
5 зодии, които много трудно се извиняват
Снимка: Pexels

За някои хора извиненията са голяма работа и те не могат да ги изрекат лесно. Инати са, имат трудни характери, вярват в правотата си. Не се признават за победени и понякога трудно изразяват емоциите си. Ето кои зодии трудно се извиняват, според "PinkVilla".

 

Близнаци

 

При тях това, че не поднасят извинения, не е нарочно. Те просто бързо преживяват нещата, продължават напред и не се трогвай или разстройват лесно. Очакват, че и човекът срещу тях ще реагира по същия начин и не се затормозяват. Понякога дори забравят, че дължат извинение на някого. Разсеяни са и постоянно са в движение.

 

Стрелец

 

На тези зодии им е трудно да изразят чувствата си с думи. Предпочитат да го направят с действия. По-скоро ще ви купят подарък, ще ви заведат на вечеря или на шопинг тур и така ще се реваншират. Стрелците са общителни, но не знаят какво точно да кажат, за да се извинят. Затова правят друго, измислят по-креативен начин да го направят.

 

Водолей

 

Не е хубаво да очаквате извинение от Водолеите, едва ли ще го получите. Те трябва да са направили нещо много лошо и изключително сериозно, за да се извинят. В други случаи - мислят, че са прави, че вие драматизирате и не биха поднесли извинение. А и те правят много мили жестове, затова смятат, че това е достатъчно.

 

Козирог

 

Тези зодии са много големи инати, затова им е трудно да се извиняват. Когато сбъркат, те се разкайват, защото са морални и сериозни. Но имат нужда от време да обмислят и приемат нещата. И смятат, че извинението ще ги направи да изглеждат уязвими и слаби, затова не знаят как да подходят. Затова, не бързат да се извиняват, а показват с действията си, че съжаляват.

 

Скорпион

 

Скорпионите ще кажат, че съжалавят само когато наистина съжалавят много и се упрекват. Иначе не биха се извинили лесно, особено за неща, които им се струват дребни. Те по-скоро ще искат да изясните нещата, да поговорите добре за случилото се и ще разкрият какво точно мислят и как се чувстват. Честността е най-важна за тях. Големи инати са.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия