От 15 август до 14 януари 2021 г. Уран ще бъде ретрограден в Телец. Периодът ще донесе много промени за зодиите - ще бъде предизвикателство за нашата ценностна система. Ще трябва да открием кое ни кара да се чувстваме истински богати. Вижте какво ви очаква, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Често изграждате оценка за себе си, според финансовото си състояние. Но, ако си повярвате, че си струвате, другите също ще повярват в това. През периода ще осъзнаете кое ви спира. Проумейте, че сте достатъчно добри.

 

Телец

 

Външният ви вид се промени толкова много, откакто Уран влезе във вашия знак миналата година. Сега е време да промените и личността си и да покажете свои нови качества. Ако на останалите не им харесва, намерете нови хора, които ще ви ценят.

 


Близнаци

 

Вие гледате винаги да сте неутрални, да виждате нещата и от двете страни, което е хубаво. Но се пригответе за нещо ново - ценностната ви система ще се преобразува след шокиращо преживяване. Няма да има място за неутралност.

 


Рак

 

Уран ще донесе нови, прогресивни хора в живота ви. Техните уникални позиции и становища, ще променят вашето мнение за това кое е вярно и кое грешно. Приемете с отворени обятия новите връзки, така ще намерите правилния път.

 


Лъв

 

Дали сегашната ви кариера ще устои на теста на времето? Ако смятате, че отговорът е отрицателен, сега може да преживеете внезапна промяна. Самите вие сте сте променили, затова е хубаво да смените и полето за изява.

 

Дева

 

Подгответе се за пробуждане! Визията ви за света ще се промени и ще осъзнаете, че всъщност вижданията ви пречат да разширите хоризонта си. Идентифицирайте кое ви пречи и го махнете от живота си.

 


Везни

 

Правен въпрос, брачни отношения или съвместно партньорство ще промени виждането ви относно това кое е важно за вас. Ще осъзнаете какво заслужавате.

 

Скорпион

 

Чака ви нова връзка. В живота на необвързаните изведнъж ще се появи, уникален партньор, който ще ги кара да се вълнуват. Обвързаните също може да срещнат нов човек или да осъзнаят дали дългогодишният им партньор цени връзката или не.

 

Стрелец

 

Кажете сбогом на ежедневната ви рутина. Вашето здраве, добро състояние на духа и качеството ви на живот ще станат по-важни за вас. Трябва да се грижите повече за себе си.

 

Козирог

 

Ново, креативно и ексцентрично партньорство! Това ви очаква през периода. Ще бъде много различно от това, което се преживявали в миналото. Това партньорство ще бъде по-забавно и няма да е свръзано само с работа.

 

Водолей

 

Чакат ви големи промени. Може да се преместите да живеете в нов апартамент, град или държава. Така ще постигнете каквото искате.

 

Риби

 

Предстоят ви неочаквани разговори. Те могат да ви напомнят за стари чувства - когаго сте се чувствали недостатъчни. Време е да проговорите и да кажете своята истина.

Автор: Ивета Иванова