Къмпинг Гардения - мястото за незабравима лятна почивка

Съчетава спокойствие и удобства

2020-07-08 16:30:00
Къмпинг Гардения - мястото за незабравима лятна почивка
Снимка: Pixabay

В последно време къмпингите стават все по-модерни и много хора избират да прекарат лятната си ваканция там. Ако искате да избегнете хотелите и плажовете с много туристи това лято и се чудите кой къмпинг да изберете, може да заложите на магичния къмпинг "Гардения". Ето какво трябва да знаете за него.

 


Къде се намира?

 

Къмпинг "Гардения" се намира до устието на река Караагач между Китен и Лозенец.  Той е разположен на площ от 96 дка първа линия, с прилежаща плажна ивица и разполага с 180 места за настаняване на каравани и кемпери, обособени като тераси с възможност за гледка от всеки парцел. Всеки парцел е номериран, водоснабден, електрифициран и със собствен канал. Къмпинг "Гардения" е най-големият по Българското черноморие и един от малкото категоризирани с издадено разрешение за поставяне на 180 бр. каравани/кемпери, съобщават на сайта на къмпинга.

 

Удобства

 

Санитарните помещения в Къмпинг "Гардения" са чисто нови и са разположени така, че да са максимално удобни за всички почиващи. В тях се поддържа добра хигиена, като те се почистват по няколко пъти на ден. Всеки гост разполага с чип за достъп до санитарните помещения, което гарантира поддържането на хигиената и използването им само от гости на Къмпинга. "Гардения" разполага със Супермаркет за всички гости.

 


Къмпингът се намира на много красиво място - до устие на река и между 2 от най-хитовите български морски курорти - Китен и Лозенец. Ще сте близо до тях, ако нещо ви потрябва или искате да отидете на заведение, но в същото време ще прекарате почивката си на спокойно място. Природата около "Гардения" ще ви омае, а и районът не е много застроен. Достъпът до къмпинга е изключително лесен и бърз - в непосредствена близост е до главния път Бургас - Царево, като същевременно мястото му е изключително тихо.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Camping Gardenia (@camp.gardenia) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Camping Gardenia (@camp.gardenia) на

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия