3 зодии, които винаги са нещастни

Вижте кои са те

2020-05-19 19:30:00
3 зодии, които винаги са нещастни
Снимка: Pexels

Тези зодии никога не се чувстват достатъчно добре. Съмняват се в себе си много, разочароват се от всичко, почти винаги са в лошо настроение и сякаш не постигат това, което искат в живота. Често взимат неправилни решения. Ето кои са те.

 


Близнаци

 

По принцип са много социални, весели, винаги са с приятели, на купони, по пътешествия. Флиртаджии са, шегуват се и гледат да са оптимсти. Но неслучайно имат 2 лица - когато останат сами са тъжни и разочаровани от себе си и живота. Не показват слабост пред другите, но много често се колебаят, съмняват се в себе си и редовно съжаляват за свои решения. Не могат да си обяснят защо са направили нещо.  Като са сами и си спомнят неща от миналото, изпитват срам и плачат. Не се чувстват полезни на обществото.

 


Рак

 

Те са мили и нежни с близките, но много страдат. Прекалено чувствителни са, разплакват се от най-малкото, приемат навътре всичко. Страх ги е, че разочароват роднините си, съмняват се в себе си и имат ниско самочувствие. Притесняват се, че другите няма да ги харесат и че често биват отхвърляни или изоставяни във връзките. Дори да има хора, които ги обичат, Раците се чудят дали са достатъчно добри и дали заслужават любов. Съмняват се в околните.

 


Дева

 

Прекалено критични и самокритични. Вечно са недоволни от нещо, мъмрят другите, обсъждат техните постъпки и виждания. Критикуват и себе си, съмняват се в своите способности. Реагират студено, сякаш вечно защитават нещо свое и сякаш всеки е враг. Чувстват се като аутсайдери в обществото. Искат да постигнат нещо значимо, но никога не са доволни от резултатите. Искат всичко да е перфектно и затова саботират себе си. Уязвими са и много лесно се засягат.

 

3 зодии, които са нестабилни

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия