Тези зодии са нетърпеливи, лесно се ядосват, притесняват се, подават се на провокации. Често се тревожат за дребни и незначителни неща и се чудят как ще се справят с проблемите. На тях не може да се разчита напълно, по-скоро те търсят опора у вас. Вижте кои са те.

 


Везни

 

Везните са спокойни зодии, търсят хармонията и щастието. Не обичат конфликтите и гледат да сдобрят хората около себе си и да разрешат техните проблеми. Мразят драмите, но често стават част от тях, тъй като са много общителни и познават доста хора. За тях балансът е най-важен, но трудно го постигат - няма как всичко около тях да е толкова перфектно, колкото искат. Редовно са раздвоени и не могат да решат кое е правилно. Приемат няколко гледни точки и така се объркват. Дълго мислят над проблемите и се притесняват - дали ще могат да се справят с тях.

 


Рак

 

Тези зодии мислят себе си за по-чисти и невинни от другите. Това е, защото са много раними и чувствителни, страдат от дребни неща, обиждат се от всичко. Именно това ги прави нестабилни - могат да се разплачат от най-малкото нещо и приемат невинна шега за обида. За тях всичко е на живот и смърт, приемат някои по-тежки ситуации като края на света. Драматизират и не се замислят, че трябва да са по-силни. Нуждаят се от човек, който да ги успокоява и да им вдъхва кураж. Плашат се от промените и са нестабилни.

 


Близнаци

 

Те са весели, забавни, палави, флиртаджии и обичат купоните. Не се тревожат за дребни неща, като Раците и Везните, но пък при тях именно това е лошото - прекалено безгрижни са. Не се трогват от нищо, забравят важни поводи, нарушават обещанията си, не усещат, че си играят с чувствата на другите. Не може да разчитате на тях, ако имате нужда от помощ - може да разчитате само да ви развеселят. Несериозни са, често се успиват за работа или училище, стоят в леглото, хапват и гледат сериали. Умеят да лъжат, когато се налага.

 

3 зодии, които винаги влизат в ролята на жертвa

Автор: Ивета Иванова