4 зодии, които НЕ спазват обещанията си

Вижте кои са те

2020-03-06 18:00:00
4 зодии, които НЕ спазват обещанията си
Снимка: Pexels

Някои обещания са по-трудни за спазване. Но част от зодиакалните знаци казват неща, само за да угодят на другите и да ги успокоят. Те не държат толкова на думата си, не възнамеряват да изпълнят обещанията си и дори често забравят какво точно са говорили. На тях не може да се разчита и се смята, че говорят празни приказки. Ето и кои са те.

 


Близнаци

 

Когато Близнаците обещаят нещо, те смятат наистина да го изпълнят. Но това е само на момента. Те са много заети, животът им е динамичен, срещат се с много хора, имат доста хобита и са много социални. Когато потънат в ангажименти и започнат да ходят по много партита и събития, просто забравят, че са обещали нещо на някого. Разсеяни са, натоварено им е и дори не могат да се сетят дали са направили въпросното обещание скоро или отдавна. Трудно им е да са фокусирани и да се концентрират. Не осъзнават, че обещават нещо, което нямат силите и възможностите да направят. Не е нарочно, просто са разсеяни и не се замислят. Не искат да разочароват хората, затова дават обещания.

 


Водолей

 

Тези зодии обещават разни неща, за да получат това, което искат. Всичко е за тяхна изгода. Искат да си гарантират, че ще получат нещо или ще разберат нещо, затова правят обещания, но не е сигурно дали ще ги спазят. Затова изглеждат като манипулатори. Ако първо получат това, което им трябва - самите те не спазват думата си. Те не са отборни играчи, имат си собствени цели и мечти и правят всичко, за да ги сбъднат. Не са злобни или лъжци, просто посвещават живота си на каузи, идеи, цели, а не на хора. И за тях е по-важно да постигнат желанията си и да променят света, а не да са лоялни към близките си. Непоследователни са.

 


Стрелец

 

 

Стрелците не са злобни или злопаметни, напротив. Те са приятелски настроени, разбират се с много хора, искат да се забавляват, оптимисти са, знаят как да разведрят другите. Но не държат толкова на думи и обещания. Безгрижни са, отдават се на веселието, странят от драмата и не осъзнават, че неспазените обещания могат да наранят толкова. Стрелците лесно се съвземат, не се оставят на болката, не приемат тежко раздели, проблеми в отношенията с хората и затова не смятат, че празните приказки и нарушените обещания са нещо кой знае какво. За тях е важно да лудуват, да се отдадат на момента и да са щастливи. Затова и правят обещания - за да развеселят хората около себе си и да им вдъхнат надежда, но дори не помнят какво са обещали.

 


Овен

 

Когато Овните обещаят нещо, те имат възможност да го изпълнят и обикновено смятат да го изпълнят. Искрени хора са, не обичат да се преструват и да заблуждават околните. Но често забравят за обещанията си или започват да ги пренебрегват, защото стават много заети, постоянно са в движение и просто това обещание вече не влиза в приоритетите им. Започват да мислят, че не е толкова важно и се захващата с работата си, работят по целите си. Често дават обещания и се съгласяват да направят нещо, без да го обмислят добре - импулсивни са и действат на момента. Не искат никой да се съмнява в способностите им и лоялността им. След време осъзнават, че са говорили, без да мислят и са прибързали. Затова не успяват да спазят обещанието си.

 

4 зодии, които мразят да разочароват околните

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия