Вълшебен МАРТ за 3 зодии!

Вижте кои са те

2020-03-02 18:00:00
Вълшебен МАРТ за 3 зодии!
Снимка: Pixabay

Честита Баба Марта!

 

Март месец дойде и вече усещаме полъха на пролетта. Новият месец е ново начало за някои зодии. Той ще им донесе здраве, свежест, обич, щастие, вълнение и незабравими моменти. Ето кои са късметлиите.

 


Овен

 

През този месец те най-накрая ще се почувстват по-свободни и спокойни. За тях наистина започна ново начало, някои ще го усетят веднага, други Овни - след рождения си ден. Лошото за тях свършва, отново ще се заредят с надежда и вяра. Зимата беше труден период за тях, но сега пак ще почувстват топлина в живота си и ще разберат колко са обичани от близките си. Може да започнат нова работа, да запишат някакъв курс или да стартират нов проект - всичко това ще им донесе успехи. Финансвото им състояние ще се подобри и ще станат по-внимателни. Ще има известен период на хаос в живота им, но това по-скоро ще им се стори забавно и като приключение.

 


Телец

 

Месецът ще е пълен с наслада и топлина за Телците. Ще ги очакват много приятни изненади и жестове от близките хора. Ще виждат красотата около себе си и ще се чувстват обичани. Може да променят някои свои виждания, що се отнася до връзките и семейството. Да очакват неочакваното, но в добрия смисъл - изненадите ще ги зарадват много. Тези зодии ще се освободят от нещата, които вече не им носят удовлетворение и от хора, които нямат място в живота им. Така те ще станат по-спокойни. Да бъдат внимателни в работата - могат да постигнат голям успех там, но ако се вглеждат в детайлите и мислят по-разкрепостено.

 


Козирог

 

Тежък товар най-накрая ще падне от раменете им. Козирозите отново ще се почувстват като себе си и ще се успокоят. През март месец те ще имат време за повече почивки и това ще ги зареди с настроение. Предните месеци бяха натоварени и тежки за тях. Те ще берат плодовете на труда си, ще се радват на постигнатото, ще започнат повече да ценят себе си и да си вярват. Да не забравят какво са научили в последните години, то ще им бъде от полза. Финансовото им състояние ще се подобри, а ги чака и много късмет в любовта. Ще са на романтична вълна, ще прекарат незабравими моменти с партньора, а необвързаните отново ще усетят пеперуди в стомаха. Ще срещнат специален човек, който не е техен тип, но ще открадне сърцето им.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия