3 зодии, които винаги влизат в ролята на жертва

Ето кои са те

2020-02-24 18:00:00
3 зодии, които винаги влизат в ролята на жертва
Снимка: Pexels

Тези зодиакални знаци винаги обвиняват другите и влизат в ролята на жертви. Не могат да поемат отговорност за собствените си действия, все някой им е крив и не спират да критикуват. Те влизат в ролята на жертва в много ситуации. Вижте кои са те.

 


Рак

 

Раците живеят живота си като винаги очакват най-най-лошото да се случи. Те са песимисти, много раними и всеки път, когато повярват, че нещо е истинско и хубаво - то се проваля. Обичат силно, грижовни и креативни са, но са много подозрителни и трудно дават сърцето си на другите. След едно предателство, те вече са сломени и не вярват на никого. Винаги се приемат за жертви, смятат, че никой не е толкова мил, нежен и чувствителен като тях. Струва им се, че те постоянно помагат, а когато самите Раци имат нужда от помощ, никой не се притича. Изживяват много тежко обиди, провали, раздели, лъжи, предателства. Може да се е случило само едно лошо нещо, но за тях това е краят на света.

 


Риби

 

Невероятно трудно се съвземат, когато им се случи нещо лошо. След измами, предателства, изневери, лъжи, обиди, те се затварят в себе си, мислят, че всичко около тях е негативно и черно и не искат да общуват с никого. Не гледат на ситуацията обективно, а реагират много емоционално и не си служат с логиката. Като водни знаци, те са много чувствителни, раними, състрадателни. Не могат да повярват, че някой би причинил такава болка. Стават песимисти и заради нещо дребно, което им се е случило, започват да мислят, че нямат приятели и нямат късмет. Страдат много за неща, които се струват малки на околните. 

 


Дева

 

Още от малки Девите се учат да не разчитат на никого и така преминава целият им живот. Те са недоверчиви, отдръпват се лесно от хората, не искат да се сприятеляват с околните и не молят за помощ. Разчитат на себе си и постоянно повтарят колко несериозни са другите около тях и как няма лоялни и стабилни хора. Често изразяват негативно мнение за хора, които не познават добре и съдят прекалено жестоко. Поставят собствените си интереси над тези на другите, защото смятат, че всеки опитва да ги прецака. Винаги те са жертвата, винаги на тях се е случило нещо несправедливо. Не могат да се признаят за виновни, винаги критикуват останалите.

 

3 зодии, които трябва да започнат нов живот

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия