Според зодията: Банда от 90-те

Вижте коя група ви подхожда

2020-02-26 18:00:00
Според зодията: Банда от 90-те
Снимка: Pixabay

Много хора си спомнят с носталгия за 90-те години и все още харесват и слушат песните от това десетилетие. Ето и коя група от това време подхожда на вашата зодия, според материал на "Bustle".

 


Овен - NSYNC

 

Това е много страстна и популярна момчешка банда, затова напомня на етусиазираните Овни, които винаги искат да са победители и първи. Те имат огромно влияние върху бой бандите и поп музиката.

 

 


Телец - Pearl Jam

 

На тези земни знаци много им подхожда рок групата Pearl Jam. Телците са стабилни и практични, а групата постига истински успех по онова време, и то със сериозни, а не пошли текстове и без провокативна визия. Телците са чувствени, като техните песни.

 

 


Близнаци - Spice Girls

 

Близнаците са много забавни, обичат развлеченията, купоните, винаги са с приятели, но и са нерешителни. Напомнят за тази група, тъй като те имат много танцувални и весели песни, пеят за приятелството, но пък и се разпаднаха бързо и между тях имаше скандали.

 

 


Рак - Hole

 

Зодията на вокалистката на тази банда, Къртни Лав, също е Рак. Раците са емоционални, чувствителни, раними, понякога прекалено драматични, затова клиповете и текстовете на групата са идеални за тях.

 

 


Лъв - Destiny's Child

 

Едва ли има човек, който да не е чувал за хита на бандата - Survivor. Лъвовете са също толкова известни, страстни, правят впечатление навсякъде, заразяват хората с настроение и енергия, харизматични са. Да не говорим, че кралицата на попа, Бионсе, беше част от бандата...

 

 


Дева - Bikini Kill

 

Пънк бандата е много провокативна за времето си, което не съвпада много с характера на Девите - те са по-сдържани, отговорни, прецизни. Но пък Девите винаги защитават жените, вярват, че жените са равни на мъжете, а Bikini Kill имат някои песни, в които говорят за силата на дамите и не ги е страх да експериментират с по-спортна визия.

 

 


Везни - The Goo-Goo Dolls

 

Везните са много нежни, а и си падат по романтиката. Сантименталните, искрени и красиви текстове на The Goo-Goo Dolls подхождат перфектно на естети като Везните. Те се разчувтват от милите и любовни послания.

 

 


Скорпион - Nine Inch Nails

 

Скорпионите са децата на мрака, зодията, която най-често бива асоциирана с черното, смъртта, мистериите. Не е изненада, че на тях им пасват метал бандите. Готик стилът на Nine Inch Nails е точно за тези зодии, а и тъмните, леко страшни, но и искерни текстове на бандата описват Скорпиона.

 

 


Стрелец - Blink-182

 

Тези зодии обичат свободата повече от всичко, живеят за купоните и приключенията, искат да са вечно млади, да лудуват, а и имат чувство за хумор. Пънкарите от Blink-182 са любими на много Стрелци - така те си припомнят тийн годините, приключенията, чувстват се весели и свободни, а и лудите клипове на бандата им допадат.

 

 


Козирог - Hanson

 

Козирозите са истински професионалисти, много сериозни и поставят семейството и традициите на първо място. Бой бандата Hanson напомня за тях - тя е съставена от братя, които са интелигентни, талантливи и не залагат на пошлите текстове.

 

 


Водолей - R.E.M.

 

Много интелигентни, амбициозни зодии, които се застъпват за каузи и търсят справедливост. Шантавите и истински текстове на R.E.M. им допадат, Водолеите също често си задават екзистенциални въпроси и са бунтари.

 

 


Риби - Nirvana

 

Nirvana са емблема на 90-те. Лиричните им, чувствени, болезнени и искрени текстове и песни влияят много на чувствителните и емоционални Риби. Те изливат душата си, но не го правят по лигав начин, точно като бандата. Освен това, много Риби обожават изкуството и стават творци. Самият Кърт Кобейн е бил зодия Риби. Рибите имат богато въображение.

 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия