5 зодии, които не понасят някой да им заповядва

Вижте кои са те

2019-12-11 18:00:00
5 зодии, които не понасят някой да им заповядва
Снимка: Pixabay

Никой не обича да го командват, но някои от зодиакалните знаци меко казано не понасят това. Те са лидерите, те са отговорни и самостоятелни и просто ненавиждат, когато някой им държи сметка или ги командва. Тези знаци избухват и поставят всеки на мястото му. Ето кои са.

 


Овен

 

Рисковано е да кажете на Овен какво да прави. Това само ще ги ядоса, и те нарочно ще направят обратното, дори да не искат - за да ви подразнят. Инати са и не биха отстъпили. Не понасят командите. Те са решителни и знаят какво искат от живота. Трябва да ги подкрепяте, дори когато рискуват - за тях рискът е живот. Не ги разубеждавайте, дори когато се притеснявате за тях - ще стане по-лошо. Те искат да трупат опит и сами да се учат. Предпочитат да сгрешат, отколкото да ви послушат.

 


Телец

 

Най-големите инати сред зодиите, трябва винаги да стане това, което те желаят. Те не вярват, че някой може да знае по-добре от тях какво трябва да бъде направено. Не понасят някой да им заповядва, особено когато се отнася за лични неща. Те са чувствителни, затова ги дразнят дори съветите, предложенията. Ценят себе си и смятат, че ако ги командвате или ги съветвате, вие не ги уважавате достатъчно. Много премислят нещата и винаги имат план.

 


Лъв

 

Родени лидери и царете на зодиака - няма как друг да им дава заповеди, те са тези, които командват парада. Те знаят как да държат нещата под контрол, винаги водят тълпата, имат решение за всичко, искат заповедите им да бъдат изпълнени. Мислят, че знаят кое е най-доброто за всички и искат всичко да става по техния начин. Хубаво е, че когато стават грешки, Лъвовете поемат отговорност и поправят нещата.

 


Близнаци

 

Тези зодии обичат да общуват с много хора. Затова често изслушват препоръки, съвети, предложения. Не реагират остро, както биха реагирали Овните и Телците, защото не обичат скандалите и не искат да се карат с близки и приятели. Но вътрешно се смеят и знаят, че ще направят това, което им казва сърцето. И няма да послушат никого. Те искат да са свободни, да правят своите грешки и да следват своята съдба. Дори да бъркат и да се губят, не биха оставили друг да решава вместо тях.

 


Водолей

 

Те са прекалено независими, затова мразят някой да им казва какво да правят. Водолеите имат свои уникални виждания за света, много различни от другите зодии са и не харесват общоприетото. Няма как да ги заинтригувате с банални съвети или да си позволите да им заповядвате. Ако им кажете да направят нещо, те ще направят обратното, за да видят резултата и да ви смаят. Ако следват съветите на друг човек, те ще загубят своята креативност.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия