4 зодии, които се чувстват пренебрегнати

Вижте кои са те

2019-12-04 18:00:00
4 зодии, които се чувстват пренебрегнати
Снимка: Pixabay

Чувството, че приятелите са ви забравили, е гадно. Има някои зодиакални знаци, които често остават пренебрегнати. Приятелите и колегите им забравят да ги поканят на различни места, а тези зодии преживяват това тежко, смятат, че са изоставени и не са важни. Ето кои са те.

 


Риби

 

Те са много чувствителни хора, затова плачат и са много тъжни, когато това се случи. Започват да си мислят, че нямат истински приятели и не са нужни на никого. Хората харесват Рибите, защото те са мили, крехки и добри души. Но знаят, че понякога те си живеят в собствен свят, обичат да стоят вкъщи - да гледат филми, да слушат музика, да се занимават с изкуство, да спят много, а и често са разсеяни и забравят за поканите. Затова се случва приятелите им да не се сетят за тях и да не ги викат при всяко излизане. Тези зодии често отхвърлят покани или се отказват да отидат в последния момент, затова и хората спират да ги канят. Трябва по-често да се появяват на срещи, а не да страдат.

 


Козирог

 

Козирозите често се чувстват изоставени и забравени. Но никога не го показват пред другите - нито пред приятели, нито пред роднини. Държат се така, сякаш всичко е наред и въобще не са се трогнали. Потискат чувствата си. Но вътрешно усещат, че нещо не е наред. Обидени са, че близките им са ги забравили и често пропускат да ги поканят. Трябва да са честни и да обяснят на другите как се чувстват. Хубаво е да се включват в повечето активности, с които се занимават приятелите им и да дават повече идеи за срещите, за да не бъдат забравени. Те не правят планове за излизане, а само за работа и учене.

 


Дева

 

Тези зодии също често остават пренебрегнати, когато компанията прави някакъв план за купон, кино, спортуване, пътуване, разходка в планината. Девите са критични и лесно се обиждат, когато това се случи. Те започват да се съмняват в това дали имат достойни хора до себе си и изтъкват недостатъците на приятелите си постоянно. Но те са анализатори, обмислят всичко много внимателно. Затова започват да търсят причините - чудят се защо приятелите не са ги поканили и намират някакви оправдания. Например, мислят, че някой им се сърди за нещо, което са казали преди време. Или някой човек от тайфата не ги харесва и насторйва другите срещу тях. После си втълпяват, че изобщо не са искали да отидат на това събитие или излизане, и си казват, че то е било безсмислено.

 


Рак

 

Раците редовно се чувстват изоставени, предадени, пренебрегнати. Те са прекалено емоционални и чувствителни, измислят си проблеми, които не съществуват. Приемат всичко лично и се сърдят за най-малките и дребни неща. Понякога приятелите им просто не ги канят, за да не бъде създадена някаква драма и да могат да си изкарат по-весело. Тези зодии са мили и нежни, но понякога натоварват с поведението си. Оплакват се, изливат душата си пред близките си. А когато някой забрави да ги покани на събиране или излизане, за тях сякаш е краят на света. Правят генерални изводи и си мислят, че са най-нещастни и нямат приятели до себе си. Те са домошари.

 

4 зодии, които странят от драмите

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия