Как да се маскират зодиите на Хелоуин?

Ето няколко предложения

2019-10-28 18:00:00
Как да се маскират зодиите на Хелоуин?
Снимка: Pixabay

Ето няколко предложения за това как е най-добре да се маскират зодиакалните знаци на Хелоуин

 

Овен

 

Много силни, уверени, смели и независими личности. Затова трябва да изберат костюм на герой, който побеждава, преодолява препятствията, работи здраво като тях и следва целите си. Това са Батман, Жената-чудо, Херкулес, Жасмин.

 


Телец

 

Инатливи зодии, които никога не отстъпват, но са постоянни и стабилни. Постигат каквото си наумят. Много пазят своите любими хора и обожават семейството си. Джон Сноу, Бел от "Красавицата и звяра" и Тинкърбел са вариантите за тях.

 


Близнаци

 

Известно е, че Близнаците имат 2 лица и че в тях живеят няколко различни личности. Те са забавни, умни, подвижни, непредвидими и готови за приключения. Могат да се маскират като Харли Куин, Спайдърмен, фея, Жената-котка.

 


Рак

 

Невероятно емоционални, състрадателни и чувствителни зодии. Мислят за другите, мили са, лесно се разстройват и са внимателни. Домът и семейството за тях са над всичко. Може да се маскират като животинче - пингвин или като Питър Пан.

 


Лъв

 

Това са доста уверени, харизматични, силни, смели, горделиви, чаровни. Лъвовете са родени лидери и трябва да изберат герой, който омайва другите и всички го почитат. Например - Денерис Таргериен, Хари Потър, Капитан Америка, Моана.

 


Дева

 

Познати са като едни от най-интелигентните, подредени и организирани зодии. Те са честни, обмислят детайлите и се стараят да са перфектни във всичко. Могат да се облекат като Звяра от "Красавицата и звяра", Бионсе и Хърмаяни Грейнджър.

 


Везни

 

Везните са много чаровни, грациозни, елегантни и приятелски настроени. Търсят хармонията и не обичат скандалите. Грижат се за другите. Трябва да заложат  на русалка, Пепеляшка, Супермен, Мери Попинз.

 


Скорпион

 

Тези знаци са много страстни, големи инати, умни, напрегнати, потайни и най-лоялните. Харесва им мистерията на празника и с нетърпение го чакат. Трябва да са секси, но и загадъчни. Варианти са Покахонтас, вещица, рок музикант, дух.

 


Стрелец

 

Любопитни, енергични, комуникативни, оптимисти, независими и сладки. Стрелците обожават свободата и винаги са много ентусиазирани. Могат да се подготвят с костюми на принцеса Лея, някой император, Клеопатра, Аладин.

 

Козирог

 

Обичат традициите и държат на принципите си. Те са търпеливи, амбициозни, отдадени на работата и близките. Отговорни са и може да разчитате на тях, но понякога са песимисти. Може да се маскират като Тони Старк, Елса,  Кейт Мидълтън.

 


Водолей

 

Сред най-креативните зодиакални знаци. Те държат да са независими, артистични са, леко шантави, бунтари, но и много щедри и добри. Ще очароват околните, ако се появят като Индиана Джоунс, Фрида Кало, Снежанка или Шапкаря от "Алиса в страната на чудесата".

 


Риби

 

Рибите са много чувствителни, романтични, раними и мразят егоизма. Те мечтаят много и имат богато въображение. Обожават изкуството и искат да са оригинални. Варианти за тях са Алиса в страната на чудесата, Санса Старк, Вълшебникът от Оз или клоун.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия