4 зодии, които са шумни

Вижте кои са те

2019-10-21 18:00:00
4 зодии, които са шумни
Снимка: Pixabay

Тези зодии не са тихи, плахи и сдържани. Те са страстни, заявяват всичко на висок глас, често се карат с другите и понякога избухват. Не са много изтънчени и дипломатични, но пък са енергични и изливат сърцето си. Ето кои са те.

 


Овен

 

Овните са толкова страстни, подвижни и пълни с енергия, че няма как да са тихи и изискани. Те просто горят, искат да кажат всичко, което мислят, често прекъсват другите, крещят и изразяват себе си. Пълни са с ентусиазъм, който не може да стихне. Отворени са към нови предизвикателства, не се срамуват, вълнуват се и го показват. Просто са много нетърпеливи, затова няма как да са сдържани. Веднага показват емоциите си. Изправят се срещу проблемите, говорят за тях, изразяват позиция и грабват всеки шанс.

 


Лъв

 

Просто не им е в природата да са аутсайдери. Няма Лъв, който да не обича светлината на прожекторите, вниманието на околните, който да не е приказлив, шумен, да обира погледите. Никога не са били срамежливи и тихи. Те са лидери от малки и го показват ясно. Често правят сцени, драми и скандали, всеки ги забелязва. Чаровни и харизматични са, знаят как да завладеят другите. Искат винаги да са на сцената и всеки да гледа и чува тях. Хубавото е, че са искрени, когато говорят.

 

Снимка: Pixabay

 


Телец

 

Има моменти, в които Телците са тихи и предпочитат да останат спокойни. Това е, когато се занимават с нещо важно, не искат да изгубят концентрация или когато си почиват. Те разсъждават над себе си и проблемите. Но когато не са съгласни с нещо, целият свят го чува. Те са такива инати, че няма как да не кажат мнението си, да не убедят другите в правотата си, да не защитят възгледите си. Много държат на своите принципи и виждания и искат всеки да го разбере. Говорят разпалено и страстно за тях. Уверени и решителни са, демонстрират силите си и често решават общи проблеми.

 


Стрелец

 

Те не са агресивни, не обичат караниците и скандалите, но това не пречи да са шумни и не много изтънчени. Стрелците са доста искрени, говорят каквото мислят на момента, действат леко импулсивно. Открити са и няма да пропуснат възможност да се изкажат и защитят. Изключително уверени в себе си са и го показват и на действия, и на думи. Когато говорят за свое хоби или виждане, са много страстни и опитват да завладеят околните. Лесно се сприятеляват и веднага започват да споделят на нови хора, умни са и се изказват по много въпроси.

 

4 зодии, които вярват на другите

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия