4 зодии, които мразят да разочароват околните

Вижте кои са те

2020-02-07 18:00:00
4 зодии, които мразят да разочароват околните
Снимка: Pexels

Тези зодии са напълно отдадени на своите роднини, близки, приятели. Съдействат на съученици, колеги, познати, помагат на непознати, държат на думата си, спазват обещанията си. Мразят да предават и да разочароват другите, много държат на коректността. Ето кои са те.

 


Риби

 

Когато Рибите разочароват някого, самите те остават много разочаровани, наранени и това им действа изключително зле. Те са състрадателни, съчувстват на другите, разбират ги. Затова не искат да причиняват болка на някого, да го предават и подвеждат. Помагат на околните да сбъднат мечтите си, не са егоисти и често първо мислят за другите. Имат силна интиуция и усещат кога другите не се чувстват добре.

 


Козирог

 

За тях е много важно да правят нещата по правилния начин. Те са стриктни, сериозни и отговорни по природа. Обичат всичко да е подредено, да е наред, да са си изяснили нещата с другите, да няма сърдити и наранени. Затова се грижат за околните. Не искат с действията си да разочароват никого. Спазват обещанията си, може да се разчита на тях. Държат на думата си, правят необходимото, мразят провала.

 


Рак

 

Раците са най-грижовните зодии. Понякога се държат като майки с приятелите си. За тях грижата за близките е най-важна, около това се върти целия им живот. Когато нещо не стане по план, самите Раци се разочароват много, защото знаят, че подвеждат близки, роднини, приятели. Те приемат техните проблеми присърце. Интересуват се от чувствата на околните и не биха се подиграли с тях. Чувстват се отговорни за щастието и успеха на другите, мразят някой около тях да е тъжен.

 


Везни

 

Тези зодии обичат спокойствието и хармонията. Затова за тях е много важно обстановката да е спокойна, другите да са доволни и щастливи, да няма драми и разочарования. Везните мразят да разочароват близки и приятели. Толкова мразят това, че предпочитат да направят нещо, което не искат да направят, само и само другите да се чувстват добре. Везните са мили, дипломатични, изтънчени и не искат да се излагат. Изпълняват обещанията си, не искат да са отговорни за страданието на някого.

 

4 зодии, които често са уволнявани

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия