Плуване с фламинго в Аруба

Интересна атракция за туристите

2020-07-28 15:00:00
Плуване с фламинго в Аруба
Снимка: Pixabay

Остров на Карибите предлага на посетителите интересна атракция - плуване с фламинго. Това може да се осъществи на плажа на комплекса "Ренесанс" в Аруба. Там имате възможност да се приближите максимално до красивите розови птици и да си направите снимки и селфита с тях.

 


Снимка: Pixabay

 

Плажът може да се ползва от гости на комплекса, като цената за нощувка в хотела е около £300, пишат от "The Sun". Ако няма как да нощувате в хотела, може и просто да посетите плажа, за да видите атракциите. Това ще ви струва £100, но билетите бързо се разпродават.

 

Трябва да отидете на плажа с фламинготата рано сутринта и да се опитате да купите един от 30-те билета, които се продават дневно. Можете да стигнете до плажа само като минете през хотела или ако идвате с лодка от друга част на острова.

 

Снимка: Pexels

 

Туристите се хвалят, че съвсем спокойно се разхождат около екзотичните животни и дори плуват с тях във водата. Птиците не се плашат от хората, а дори са свикнали с тях, тъй като плажът почти винаги е пълен. Там дори има вендинг машина, от която може да вземете храна за фламинготата и да ги нахраните.

 

Говори се, че птиците сами са дошли до този плаж и са се заселили там преди 16 години. Но има слух, че след това хората са подрязали крилата им, за да не могат да избягат и емигрират.

 

Снимка: Pexels

 

Поза Фламинго завладя Instagram

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия