3 зодии, които само се преструват, че им пука за другите

Ето кои са те

2019-07-08 18:00:00
3 зодии, които само се преструват, че им пука за другите
Снимка: Pexels

Някои хора просто умеят да се преструват на загрижени, а всъщност да не им пука какво се случва около тях или в каква ситуация за техните партньори или приятели. Те са непукисти, но не искат да изглеждат студени и злобни. Имитират, че се притесняват за вас, но всъщност мислят основно за себе си. Ето и кои са те.

 


Водолей

 

Емоциите са чужди на тези знаци. Когато видят някой човек да избухва в сълзи, да се самосъжалява, да излива чувствата си, да е много емиоционален, те не могат да го разберат и дори се чувстват неудобно край него. Те не биха губили време в успокояване на приятел, който плаче или в укротяване на някой изнервен. Но знаят, че ще изглеждат зле, ако не се поинтересуват от човека, изпаднал в лоша ситуация. Не искат да са съвсем хладни и да се дистанцират. Опитват да чуят какво казва човека, задават му въпроси, говорят спокойно и нежно, но после си намират причина да тръгнат - казват, че имат някаква неотложна работа, иначе биха останали.

 


Близнаци

 

Тези зодии са супер социални и общуват с много и различни хора. Имат голям приятелски кръг, непрекъснато срещат познати някъде. Изглежда така, сякаш имат много близки и би следвало да им пука за много хора. Но те просто нямат толкова енергия и сила - да се грижат и интересуват от всички. Най-малкото - някои от познатите им са в различни градове и държави и поддържането на връзка е по-трудно. Те се съгласяват на срещи, отиват на всеки купон, но често отказват, когато знаят, че някой е в трудна ситуация, ще драматизира и ще говори за болката си. А ако отидат - ще се опитат да вдъхнат кураж, но почти веднага ще настояват срещата да премине в парти. Искат обаче да изглеждат загрижени и да поддържат връзките си, затова често пишат вдъхновяващи съобщения в социалните мрежи и казват, че подкрепят приятелите си.

 


Стрелец

 

Стрелците искат да създадат впечатлението, че се интересуват от всички, че са загрижени за всички роднини, приятели, близки и познати. Искат винаги да изглеждат положително настроени, да дават подкрепа и да окуражават околните. И го правят - казват невероятни неща, готови са да говорят с часове за драматични събития и да изтъкват кое е положителното в тях. Но всъщност просто обожават да общуват, правят го, за да се чувстват живи, за да научават много истории, за да трупат опит, а не защото реално се интересуват от чувствата на другите. Освен това, те често си менят настроенията и дори да не го показват, понякога стават раздразнителни. Като Близнаците, и те имат много приятели и познати и нямат сили да се раздават за всеки един от тях. Но не искат да изглеждат студени, просто имат нужда да запазят отношенията си и да знаят, че винаги има с кого да излязат. Не искат да предават никого, но често поставят себе си на първо място и нараняват другите.

 

Топ 3 зодии, които са ужасни лъжци

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия