Поза Фламинго завладя Instagram

Летен хит за снимките

2019-06-17 13:30:00
Поза Фламинго завладя Instagram
Снимка: Pexels

Най-хитовата поза за снимки в Instagram вече е фламингото, пишат от американското издание на "Cosmopolitan". Тя е идеална за лятото - за снимките на плажа, край басейна, в гората или парка.

 

Идеята е, че се снимате изправени, държите единият крак напълно изпънат и с него сте стъпили на земята, а другият - леко повдигнат и извит, сякаш оформя върха и катетите на триъгълник. Фламингото често държи така краката си, затова и новата тенденция е кръстена на него.

 

Снимка: Reuters

 

Тази поза обаче определено не ви кара да се чувствате много комфортно - трудно е да пазите равновесие само на един крак. Но пък стои много ефектно на снимки, особено когато сте с любимите летни дрехи - рокли, къси панталонки, изтъркани и скъсани дънки.

 

А и розовото фламинго е абсолютен хит и символ на лятото от няколко години - надуваемите артикули във формата на фламинго продължават да са атрактивни и също често се използват за фотосесии.

 

Част от знаменитостите, които вече се щракнаха като фламинго са Бионсе, Кендъл Дженър, Шей Мичъл, Клои и Кортни Кардашян, Джиджи Хадид и др.

 

View this post on Instagram

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия