Търси се: Стажант, който да се грижи за костенурки на Малдивите

Стажът е 2 седмици и е през август

2019-06-06 16:30:00
Търси се: Стажант, който да се грижи за костенурки на Малдивите
Снимка: Pexels

Луксозен хотел в Малдивите търси да наеме работник, който да се грижи за костенурките там. Хотелът носи името "Coco Palm Dhuni Kolhu" и от управата обявиха, че искат да си намерят стажант, който да работи в техния спасителен център за костенурки за 2 седмици през месец август.

 

От хотела посочват, че всички разходи на стажанта ще бъдат покрити. Съобщава се, че работното място е центърът "Marine Turtle Rescue Centre" към хотела и стажантът ще има следните задължения - грижа за костенурките, публикуване на постове в Instagram и учене от ветеринарните експерти, които вече работят там.

 

Под грижа за животните се има предвид хранене, чистене на аквариумите, наблюдаване на операциите и медицинските процедури, които се извършват и присъствие на спасителни мисии, на които се помага на костенурки в беда и те се водят в центъра.

 

Снимка: Pexels

 

Работата е неплатена. Но се предлагат други екстри, работникът ще получава 3 безплатни хранения на ден, които ще са специалитети от малдивската кухня.

 

Стажантите ще могат и да се качат безплатно на круиз по залез слънце, да се гмуркат и да отидат на пътешествие до Баа Атол с група и екскурзовод, където също ще могат да се гмуркат със шнорхел.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия