Какво търсят зодиите в Google?

Вижте какво

2019-05-29 18:00:00
Какво търсят зодиите в Google?
Снимка: Pexels

Ето и какви въпроси най-често задават зодиакалните знаци в търсачката и какви статии четат редовно.

 


Овен

 

Обичат да са активни, да пробват нови упражнения, да спортуват и да поддържат форма. Затова често търсят фитнес приложения, информация за различни упражнения, калории в храните и съвети за спортуване.

 


Телец

 

Да са финансово стабилни е сред приоритетите на Телците. Те търсят съвети как да спестяват повече, как да следят финансите си. Често търсят информация за изгодни оферти и промоции.

 


Близнаци

 

Комуникацията е ключова за въздушни знаци, като Близнаците. Те редовно проверяват информация за това кои книги са излезли на пазара, какво е най-подходящо да четат по време на ваканцията си. Прегледжат и клюки за любимите си звезди.

 


Рак

 

Домът е любимото място на Раците. За тях истинския рай е леглото им, завивка, топла напитка, лакомство и любим филм. Затова редовно търсят какви нови сериали за излезли и какво ще дават по телевизията, за да може да си лежат и да гледат.

 


Лъв

 

Лъвовете са много заети, обикновено се занимават и с работа, и с учене, а и са душата на компанията. Когато не им остава много време, търсят в Google информация за училищни или работни проекти, както и за хобитата си.

 


Дева

 

За Девите е много важно да си починат добре вкъщи, тъй като винаги са много заети и организирани. Искат домът им е да е спокойно място. Често търсят информация за това как да подредят вкъщи, какво да сложат вътре, за да им носи хармония и късмет.

 


Везни

 

Те са много грижовни към себе си, държат винаги да са красиви и да изглеждат добре. Затова най-често търсят информация за козметични продукти, грижа за кожата или косата, техники за гримиране, модни съвети.

 


Скорпион

 

Скорпионите са резервирани и не вярват на хората около себе си. Когато обаче нещо ги мъчи, те се опитват да разкрият мистерията - четат много статии за психология и поведенчески образци. Често търсят какво означават определени постъпки или качества на човек, за да знаят на какво да вярват.

 


Стрелец

 

Приключенците на зодиака! Едва ли ще се изненадате, че те редовно търсят информация за екзотични екскурзии, места, които да посетят, райски кътчета, най-добрите хотели и плажове, атракции на определени места, както и специалитети от различни кухни по света.

 


Козирог

 

Козирозите държат винаги да са лидери и да изглеждат сериозни и строги, като хора, на които може да се разчита. Търсят съвети за това как да станат по-добри лидери и как да убедят хората в правотата си. Дори в свободното си време четат работни или училищни материали.

 


Водолей

 

Много им се иска всичко, което правят да е смислено и да има някаква цел. Не обичат да губят времето си. Затова търсят в Google инициативи, в които може да се включат, благотворителни събития, които могат да посетят, протести, които биха подкрепили. Често са доброволци.

 


Риби

 

Тези зодиакални знаци са най-големите любители на изкуството. Редовно търсят нови и стари песни, следят развитието на любимите си групи и изпълнители, търсят значенията на текстове на хитове. Понякога търсят и блогове със стихотворения и разкази.

 

Къде да отидат на екскурзия зодиите?

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия