4 зодии, които не обичат да ги докосват

Ето кои са те

2019-05-16 18:00:00
4 зодии, които не обичат да ги докосват
Снимка: Pexels

Има някои зодиакални знаци, които мразят да бъдат докосвани и предпочитат да изразяват обич и привързаност по друг начин. Те просто не понасят някой постоянно да ги пипа, гушка, да ги държи за ръка или да си играе с косата им. Ето и кои са те.

 


Водолей

 

Тези знаци бягат от емиоционалната привързаност, от прекаленото изразяване на чувства. Не се оставят на тези неща, предпочитат разума, затова и мразят докосвания, особено на публични места - за тях това е лигаво. Те са зодиите, които най-много мразят физическия контакт. Не понасят дългите прегръдки или да държат партньора за ръка, докато се разхождат. Изразяват обич с дълги, интересни разговори и ходене на кино или протест заедно, например.

 


Лъв

 

Лъвовете обичат да обират всички погледи и да са център на внимание, но това не означава, че искат някои да ги докосва, да ги прегръща и да ги пипа. Обикновено тези зодии са студени, хладни и отдръпнати, особено към непознати или хора, които са само познати. Не понасят някой да ги отреже, изискват възхищение, но то включва любуване и комплименти, а не физически контакт. За тях показването на чувствата публично и прекаленото докосване, много милувки, са знак за слабост. Не обичат целувките на публични места.

 


Козирог

 

Те изключително много пазят личния си живот и искат той да остане в тайна, знаят, че интимнотото и споделените моменти с партньора са само за вкъщи, само за двама души. Козирозите са дисциплинирани и отговорни, ще позволят някакъв физически контакт, само когато са напълно сигурни във вас, вярват ви и са ви опознали. Песимисти са и не разчитат много на любовта, дълго време трябва да ги печелите. Мразят милувките на публични места.

 


Дева

 

Девите не мразят напълно докосването, но просто предпочитат да изразяват любовта и уважението по друг начин. За тях целувките, старстните прегръдки, държането за ръце са вече изтъркани и тривиални неща, искат нещо по-истинско и оригинално. Например, ще ги спечелите, ако им напишете любовно писмо или им направите сантиментален подарък. Няма да ги убедите колко сте влюбени, ако непрекъснато ги докосвате, целувате и прегръщате - това не е достатъчно за тях, нито вълнуващо.

 

4 зодии, които редовно отменят плановетe

 

5 зодии, които мразят промените

 

5 зодии, които обичат ЛУКСА

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
titia
преди 4 години

i az , nito si padam posantimentalnite podaruci , nito obi4am licemerni ligavi dumi za obi4 . ili e iskreno ili ne iskam da 4uvam za tozi 4ovek izob6to .


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия