4 зодии, които могат да вярват на интуицията си

Вижте кои са те

2019-05-11 10:30:00
4 зодии, които могат да вярват на интуицията си
Снимка: Pexels

Интуицията е мистериозно, интересно и могъщо нещо. И често се казва, че трябва да се вслушваме в нея, когато не знаем какво да мислим или какво да правим. Понякога обаче предчувствията могат и да ни заблудят. Ето и кои зодиакални знаци могат да вярват на 100% на своята интуиция.

 


Рак

 

Раците просто не могат да подтиснат чувствата и емоциите си, да останат безизразни и да не реагират. Чувствителни са, затова и усещат прекрасно чувствата на другите. Дори да стоите с празен поглед, да не правите физиономии и гримаси, да не показвате емоции, те ще разберат какво мислите и как реагирате вътрешно. Тези зодиакални знаци са управлявани от Луната, която се свързва именно с емоциите и подсъзнателното. Могат да усетят кой има добри намерения към тях и кой има лоши.

 


Везни

 

Тези зодии гледат на нещата без предразсъдъци и не се влияят от другите. Затова интуицията им е много правилна и те могат да разчитат на нея - изграждат я самостоятелно. Везните винаги са били свързвани с баланса и разумната преценка. Чуват всяка гледна точка, всяко мнение, разсъждават спокойно, не са предубедени. Дори когато имат различно мнение, ще изслушат и това на опонента и няма да са пристрастни. Най-важното при тях е, че правят разлика между това, което им се иска да е истина и в което им се иска да вярват и това, което се случва в действителност. Интуицията им помага при конфликти.

 


Скорпион

 

Когато Скорпион ви погледне в очите, имате чувството, че той чете мислите ви, вижда душата ви и разбира всичко за вас. За тях сте като отворена книга, а и магнетичният им поглед може да омагьосва. Като водни знаци, имат изключително силна интуиция и разгадават мистериите веднага. Докато някои зодии предпочитат да избегнат истината, ако тя наранява, то Скорпионите са като програмирани да търсят истината. Жадуват за искреност и справедливост, затова интиуцията им е толкова обострена. Талант е, че успяват да съчетаят чувствата и логиката и така стигат до правилните изводи.

 


Риби

 

Много чувствителни знаци и крехки знаци, които просто могат да уловят всички емоции, чувства и вибрации около себе си. Дори най-дребните. Така успяват да направят правилна преценка. Понякога дори предчувстват какво ще направи някой, пред още самият той да реши как да постъпи. Рибите много добре знаят как да четат между редовете и къде е скрита истината. Нещата не са толкова прости, колкото изглеждат и понякога има много мистерии и загадки, но тези зодии винаги знаят как да се справят с тях. Често сънуват какво ще се случи.

 

5 зодии, които усещат лъжата

 

5 зодии, които търсят внимание

 

4 зодии, които преяждат

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
titia
преди 4 години

mmdaaa , hubavo e da ima6 preduse6taneto . ne obi4am da me vuvli4at v intrigi hora , s koito ne jelaia da imam ni6to ob6to .s kogoto triabva sum do krai to4na


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия