5 зодии, които усещат лъжата

Ето кои са те

2019-04-19 18:00:00
5 зодии, които усещат лъжата
Снимка: Pexels

Понякога е трудно да разпознаеш лъжата и измамата. Част от зодиакалните знаци обаче усещат, когато някой не им казва истината. Те имат силна интуиция и ненавиждат, когато някой ги гледа в очите и ги лъже. Разпознават изпечените лъжци и манипулатори. Тези зодии се доверяват трудно и са подозрителни, но това поне им помага - рядко се заблуждават.

 


Дева

 

Няма как да измамите Девите. Те сякаш имат вграден детектор за лъжи и успяват да познаят, когато някой изрича нещо невярно. Остроумни са, мислят много, събират нужната информация и анализират всичко чуто. Ако имат усещането, че някой ги лъже, ще направят истинско разследване, за да установят дали е така. Най-хубавото е, че забелязват и малките детайли, не пропускат нищо.

 


Близнаци

 

Общуват страшно много и с доста различни хора. Затова са свикнали да различават лъжата - просто имат много опит. Само ако имат дори най-малкото подозрение, че някой ги лъже, те знаят какви въпроси да зададат, за да хванат човека в крачка. А и знаят как да получат конкретни отговори. Могат да разберат лъжата, дори само от интонацията на другия.

 


Скорпион

 

Казано е, че не трябва да лъжете Скорпиона, защото ще си навлечете неприятности и той повече никога няма да ви вярва. Като водни знаци, те имат много силна интуиция и почти веднага усещат лъжата. Освен това имат детективски наклонности и веднага ще започнат собствено разследване. Ще ви разкрият и нищо няма да ги спре, докато не намерят истината. Скорпионите толкова ще се наранят, че ги лъжете, че ще искат да ви го върнат, а и повече няма как да спечелите доверието им.

 


Козирог

 

Те винаги са директни и казват истината, затова усещат, когато някой мами и говори с недомлъвки. Мислят логично и могат да съберат две и две. Затова лесно разпознават лъжата и стигат до истината. Козирозите са скептично настроени към хората, така че обикновено очакват измами и лъжи, което им помага. А и са цинични - не се страхуват да ви обвинят, когато сте прекалили. Дори да казвате истината, те може да се съмняват във вас и да им трябва време да се убедят в това.

 


Водолей

 

Водолеите са изключително интелигентни зодии, а и са много наблюдателни. Така надушват лъжите. Общуват с доста хора и също имат опит. Ако някой им отговори на въпроса с въпрос, ако се държи по-отдръпнато и стои на разстояние от тях, докато си говорят, те усещат, че така ги мами. Подозрителни са. Те не се обиждат, когато някой ги лъже, но пък държат да разберат истината. Прощават лъжите, за разлика от Скорпионите.

 

5 зодии, които винаги обвиняват другите

 

3 зодии, които се провалят в приятелството

 

4 зодии, които отговарят бавно на съобщенията

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
titia
преди 4 години

ne mi e v stila da luja , za kakvo mi e ???


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия