5 зодии, които винаги обвиняват другите

Ето кои са те

2019-04-14 10:30:00
5 зодии, които винаги обвиняват другите
Снимка: Pexels

Тези зодиакални знаци винаги търсят винага у другите, а не в себе си. Дори когато става въпрос за неща, за които самите те са били отговорни. Те не могат да се справят с чувството за вина и затова им е най-лесно да обвинят околните и да прехвърлят топката. Вижте кои са те.

 


Водолей

 

Те не могат да предположат и повярват, че са причинили неудобство или нещо лошо на някого. И когато приятелските или любовните им връзки са поставени пред изпитание и тествани, те вярват, че другите хора са виновни. Водолеите намират вина у приятели, близки, роднини, партньори, но не и в себе си. Полудяват, когато някой обвини тях самите и веднага отричат.

 


Близнаци

 

Просто са по-вятърничеви и безотговорни по природа. Гледат да не приемат нещата много сериозно, да не мислят и анализират прекалено много, бягат от по-сложните ситуации и от проблемите. Затова, когато се появи конфликт, спор, драма - винаги обвиняват другия. Близнаците се фокусират над победите си и над мечтите си, не мислят с кое са сбъркали.

 


Дева

 

Перфекционисти по природа. Изпипват всичко до последния детайл и са старателни, затова им е трудно да повярват, че може да имат вина за нещо. Ако нещо не върви по план, те обвиняват другите. Защото Девите са измислили перфектния план и са предвидили всички подробности. Просто някой друг е объркал нещата. Самокритични са и дават най-доброто от себе си, но не могат да приемат, че и те правят грешки.

 


Козирог

 

Тези знаци не се измъкват от задължения, не се оправдават, трудолюбиви са и не се оплакват от работата. Но когато стане дума за нещо в личния живот и личните взаимоотношения - винаги търсят вината в другите. Не искат да си признаят, че може да са наранили някого. Понякога изглеждат много студени и отдръпнати, могат да ви засипят с обвинения. 

 


Рак

 

Не признават грешките си. Искат да докажат, че са прави, имат нужда да впечатлят другите и самите те винаги да изглеждат добри и праведни. Понякога влизат в ролята на жертви и търсят съжаление. Ще им се да се покажат като безупречни, невинни и герои. Страх ги е да признаят, че може да са сбъркали и че може да не са толкова добродушни. Не вярват, че може да има нещо негативно у тях.

 

5 зодии, които често страдат от ГЛАВОБОЛИЕ

 

Кошмар според зодията

 

4 зодии, които ги е страх, че ще бъдат наранени

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия