Кошмар според зодията

Ето какъв е той

2019-04-01 18:00:00
Кошмар според зодията
Снимка: Pexels

Страшните сънища не са приятни за никого, но за съжаление някои хора доста често сънуват кошмари. Ето и какъв лош сън редовно преследва зодиакалните знаци.

 


Овен

 

Ужасно ги е страх да бъдат уязвими и да се излагат публично. Често сънуват, че са голи в работата, в училище, навън, сред много хора или на някое важно събитие и това ги докарва до лудост.

 


Телец

 

Трябва им стабилност и безопасна среда. Най-много ги плашат сънищата, в които губят контрол. Затова, когато сънуват, че падат по стълбите, от високо и т.н., това им се струва истински кошмар.

 


Близнаци

 

Проблемите много ги плашат и гледат да ги избягват. Но пък редовно сънуват, че някой ги преследва и те не могат да се измиъкнат. Много ги е страх, че ще ги хванат.

 


Рак

 

Близките и семейството им са най-важното в живота им. И Раците стават зависими от тях. Често в кошмарите им роднините и близките им умират, което е най-големият ад за тези зодии.

 


Лъв

 

Когато са тъжни или предадени, те стават несигурни. Разтревожени са за това как изглеждат външно, губят ли контрол, успяват ли да са лидери. Най-неприятният им сън е, когато сънуват, че зъбите им падат.

 


Дева

 

Много се разстройват, когато пропуснат нещо, забавят се или закъснеят за среща или изпуснат срок. В сънищата си често закъсняват за нещо важно и са забравили да изпълнят навреме задача, което ги докарва до истерии.

 


Везни

 

Раздават се много за любимите си хора, приемат връзките сериозно и правят много жестове за партньора. Най-страшният им кошмар е, когато сънуват, че са изоставени, че се разделят с гаджето или че то им е изневерило.

 


Скорпион

 

Имат богато въображение, мистериозни са, а и тези зодии често са наричани деца на мрака. Кошмарите им включват отвъдното, демони, призраци, къщи, пълни с духове, което ги кара да изтръпват.

 


Стрелец

 

Редовно сънуват, че са заклещени някъде, че са в някакъв капан и не могат да избягат, че са заключени в помещение. Това предизвиква огромен стрес за тях, не понасят малките затворени пространства.

 


Козирог

 

Държат да са перфектни, най-добрите, да се справят прекрасно с всички задачи. Когато сънуват, че се провалят в работа, че отиват на училище неподготвени, че не знаят нещо елементарно, изпитват ужас.

 


Водолей

 

Най-много ги е страх от това да са изолирани, отдалечени от обществото, самотни. Не искат никой да ги игнорира. Затова техният най-голям кошмар е сънят, в който са невидими и никой не може да ги чуе и забележи.

 


Риби

 

Отговорностите плашат Рибите, за тях напрежението е огромно, когато трябва да свършат нещо важно. Редовно сънуват, че потъват в море, океан, река и т.н. Борят се, опитват да дишат, но не могат да се измъкнат от водата.

 

Какви са искали да станат зодиите като малки?

 

Кое животно сте според зодията?

 

Съвет за ПРОЛЕТТА за всяка ЗОДИЯ

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия