5 зодии, които са ПОЕТИЧНО настроени

Вижте кои са те

2019-03-25 18:00:00
5 зодии, които са ПОЕТИЧНО настроени
Снимка: Pexels

Някои от зодиакалните знаци са по-емоционални и чувствителни, обичат да се изразяват поетично, да правят романтични изненади и жестове на половинки и приятели. Те обичат да четат, служат си добре със словото и са истински майстори в описването на чувствата си. Могат да ви трогнат с мили думи, биха ви посветили стих, песен, кратък разказ. Ето кои са те.

 


Риби

 

Те са артистични по природа. Обожават изкуството. Рибите най-често пишат и посвещават стихотворения на половинката. Те не се страхуват да покажат ранимата и чувствителната си страна. Приемат връзките сериозно, отдават се на чувствата и поставят любовта на първо място. Дават израз на емоциите си и имат богато въображение - така създават шедьоври и красиви произведения на изкуството. Творчески настроени са.

 


Рак

 

Те постоянно изпитват някакви чувства, а и приемат всичко много навътре. Не крият какво чувстват, емоциите често ги завладяват. Те опитват да ги изразят чрез изкуство. Знаят, че имат потенциал и че са креативни, затова опитват да развиват талантите си. Освен от връзките с хората, те се вдъхновяват много и от природата.

 


Скорпион

 

Тези знаци имат много силна интуиция. Често виждат неща, които другите не виждат. Умеят да четат между редовете, да познават какво се случва, да виждат под повърхонстта. Не приемат всичко за чиста монета, копаят на дълбоко и така откриват много истини за себе си и живота. Така те помъдряват и превръщат наученото в изкуство. Виждат красота дори в обикновените неща. Изразяват се по-добре писмено и създават наистина красиви стихове и разкази.

 


Везни

 

Везните са зодиакалните знаци, които винаги намират красивото и удивителното в малките неща, в споделените моменти с любими хора. Не им трябва нещо грандиозно, за да са щастливи, и простичките неща ги радват - пикник сред природата, филм, изгледан с любимия човек. Зареждат се положително и са оптимисти. Те превръщат това щастие в творчество и показват на хората колко е важно да бъдат оценени малките неща. Виждат изкуство и обич на места, на които други хора виждат боклук.

 


Близнаци

 

Тези зодиакални знаци са свободолюбиви, жизнерадостни и знаят как да привлекат вниманието. Имат богат речник, общителни са и умеят да се изразяват добре. Печелят хората с думите си, дори така съблазняват. Изразяват мислите си по красив начин, така докосват другите. Умеят да импровизират, измислят стихове на момента. Не пишат често, но пък изказът им е поетичен.

 

За момичета: Грим според зодията

 

Кое животно сте според зодията?

 

4 зодии, които трудно се сбогуват

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия