Топ 3 на зодиите, които столкват бившите

Ето кои са те

2019-03-27 18:00:00
Топ 3 на зодиите, които столкват бившите
Снимка: Pexels

Всеки от нас се е изкушавал да погледне профила на бившето гадже в някоя от социалните мрежи. Не е задължително това да е, защото има още останали чувства. Просто понякога любопитството надделява и се питаме как върви живота на старата ни тръпка и какво се случва с него. Ето и кои зодии редовно следят профилите на бившите във Facebook и Instagram.

 


Телец

 

Те са едни от най-любвеобилните, топли и мили зодиакални знаци. Но и се държат собственически с партньора, искат постоянно да са с него, понякога го задушават. Когато се влюбят, особено след ученическите години, искат това да е завинаги и да създадат дом. Когато това не се получи, Телците се отчайват. И не могат да оставят човека да си тръгне, самите те дълго преживяват раздялата. Продължават да следят бившия в мрежите, за да видят какво прави, дали не страда за тях, дали отново нямат шанс. А дори да го преживеят, искат да видят как се справя той и коя е новата му тръпка.

 


Рак

 

За предпазливите и недоверчиви Раци е изключително трудно да се доверят на някого. Особено, ако и преди са били наранявани. Затова, когато се открият напълно пред някого и го приемат за най-близкия, изключително тежко приемат раздяла и не могат да повярват, че това им се случва. Просто са много емоционални и чувствителни, раними и крехки. Щом са излезли от черупката си и са позволили на някой да ги опознае, стават много уязвими. Разочаровани са и вместо да продължат напред, задълбават в ситуацията, разсъждават върху причините за раздяла. Побъркват се, питат къде са сбъркали, търсят отговори навсякъде, включително в социалните мрежи, като следят какво прави бившата половинка. Надяват се да се съберат с нея, търсят начини, дори започват да ходят на местата, на които се тагва предшния партньор и да харесват нещата, които той харесва.

 


Дева

 

Девите принципно са оптимисти по отношение на връзките и любовните отношения. Весели са, рядко се карат с партньора, няма много драми във връзката. Изглеждат позитивни хора, здраво стъпили на земята, затова за околните е странно, че Девите също приемат много зле разделите. Тези знаци страдат много. Те започват да се критикуват, смятат, че явно не са били достатъчно добри, че нещо им липсва. Анализират случилото се, мислят къде са сбъркали, защото са перфекционисти. Искат да знаят защо връзката се е провалила. Следят профила на бившето гадже, защото имат нужда от завършек и отговори. Проучват новата му връзка, следят внимателно нови снимки и статуси, анализират всичко.

 

3 зодии, които НЕ ревнуват

 

3 зодии, които предпочитат отворените връзки

 

4 зодии, които стават ЗАВИСИМИ от партньора

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия