4 зодии, които НЕ са родени за атлети

Ето кои са те

2019-03-07 18:00:00
4 зодии, които НЕ са родени за атлети
Снимка: Pexels

Някои личности са родени за атлети. Спортуването им е хоби, имат нужда да тренират, за да се чувстват добре, състезатели са по природа и т.н. Но други не са толкова атлетични, бързо се изморяват, когато са на тренировка, не изпитват желание да спортуват често. Предпочитат да релаксират вкъщи, пред телевизора или на компютъра. Ето кои зодии не са родени за спортисти.

 


Риби

 

Предпочитат да се занимават с изкуство, а и да си подремват. Сънуват интересни неща, затова обичат да си поспиват и през деня. Творят - рисуват, четат, пишат, пеят. Но спортът не е тяхната стихия. Обичат да се разхождат и понякога да карат велосипед, но с бавно темпо.

 

Какво да тренират зодиите?

 

Близнаци

 

На Близнаците им се иска да са по-атлетични и да спортуват по-често. Редовно си обещават, че ще се захванат сериозно с тренировките и ще влязат във форма. Купуват си екипировка, записват се на определен спорт, говорят с треньор, но рядко успяват да спазят плана си. Ходят 2-3 пъти и бързо им става скучно. Намират си извинения, спират с тренировките и се отдават на забавления, ходене по кафета и ресторанти.

 

Топ 3 на зодиите, пристрастени към технологиите

 

Козирог

 

Знаят, че тренировките са много полезни и искат да спортуват, но приемат това като някакво задължение. Все едно вършат домакинска работа, например. Сякаш това ги мъчи. Не им харесват отборните спортове, а и нямат много добра координация на тялото. Тренират, за да са здрави, но в повечето случаи - с нежелание.

 

Най-скъпото нещо в дома на зодиите

 

Везни

 

Тези зодиакални знаци си обещават, че ще тренират здраво, ще станат много добри, но не успяват да си освободят време. Заети са с други свои задължения, доста са социални и не могат да осъществят целите си по отношение на спорта. Справят се по-добре, когато имат приятел, с който да спортуват заедно. Бързо се изтощават.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия