4 зодии, които редовно сънуват кошмари

Ето кои са те

2023-09-08 18:00:00
4 зодии, които редовно сънуват кошмари
Снимка: iStock/George-Morris

Всеки от нас е сънувал обири, кражби, преследване, смърт, убийства, болести, бедствия и други лоши случки. Но има някои зодиакални знаци, които сънуват кошмари редовно, доста по-често отколкото другите. Ето и кои са те.

 


Скорпион

 

Смята се, че те имат едни от най-страшните кошмари. Управлявани са от Плутон - планетата, кръстена на Бога на подземния свят, затова и Скорпионите винаги са привлечени от тъмнината, мистичното, опасното. Често сънуват опасни, тъмни помещения, чудовища, убийства. Въпреки че са деца на мрака, дори те се плашат от тези сънища. Сънуват страховете си и се събуждат ужасени.

 


Козирог

 

Козирозите често изпитват вина. Много са самокритични, обвиняват се, изискват много от себе си, сами се наказват. Страхуват се, че може да не вземат правилното решение или да не постъпят правилно. Сънуват именно това - че са сбъркали, че са навредили на някого и сега си получават заслуженото, биват наказани и измъчвани.

 


Водолей

 

Управлявани са от непредвидимия Уран, затова и въображението им работи на пълни обороти. Сънуват много странни неща, които едва ли някой друг сънува. Сякаш създават някаква паралелна реалност. И с кошмарите им е така - много необкиновени са. Попадат в странни вселени, светове, ситуации, срещат чудати същества, живеят с други ценности и т.н. Когато се събудят, за малко се побъркват, защото всичко им се е струвало прекалено странно, различно и плашещо, не могат да преценят на кой свят са.

 


Риби

 

Рибите сънуват най-вече нещата, от които се страхуват и най-лошото, което си представят, че може да им се случи. Сънуват най-лошите сценарии. Винаги се плашат, че нещо в живота им се обърква, че желанията и плановете им няма да се осъществят, че ще загубят близки, че ще се провялат. Лошото е, че след като се събудят отново мислят за тези неща и смятат, че сънят е бил предупреждение.

 

Какво сънуват зодиакалните знаци?

 

Топ 3 на най-съсипаните зодии

 

4 зодии, които поставят ПРИЯТЕЛИТЕ пред гаджетата

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия