4 зодии, които търсят тръпката

Вижте кои са те

2019-02-12 18:00:00
4 зодии, които търсят тръпката
Снимка: Pexels

Тези зодиакални знаци живеят за тръпката. Те се наслаждават на момента, искат да опитат от всичко, винаги са готови за приключения и това е нещото, което най-много ги зарежда и им носи истинска радост. Ето и кои са те.

 


Овен

 

Приключенията, адреналинът и поемането на рискове са в кръвта им. Обичат физическата активност и физическите изпитания. Харесва им, когато другите ги предизвикват и те се доказват. А и се чувстват развълнувани, когато правят нещо опасно, което другите не биха. Овните са доста импулсивни и често действат, без да мислят. Щастливи са, когато се изправят срещу страховете си. Смели са, справят се с трудностите и обичат да тестват себе си, имат нужда от това.

 

Хоби според зодията

 

Близнаци

 

Близнаците биха направили всичко, за да им е весело, да се забавляват и да се занимават с нещо. Не понасят бездействието и скуката, предпочитат да се подложат на опасност или да направят нещо рисково. Живеят за забавленията, развлеченията, искат да бъдат предизвиквани. Вярват себе си и във възможностите си, затова обичат да доказват, че са прави и могат да се справят с всичко. Изненадват дори себе си, опитват неща, които са си мислили, че не биха опитали.

 

Китайски хороскоп: Годината на Жълтата земна свиня

 

Стрелец

 

Най-големите приключенци на зодиака. Те не могат да си позволят да изпуснат нещо от живота, защото после съжаляват адски много. Не отказват покана за парти, пътуване, екскурзия, игра, концерт, събитие и т.н. Много обичат природата и прекарват доста време там. Практикуват екстремни спортове, правят всичко, за да се доберат до високите върхове в планините и да видят прекрасната гледка. Ходят в чужбина не само за основните забележителности, а и заради пещери, водопади, планини, скрити местности и кътчета и т.н. Забавно им е, когато поемат рискове и изпълняват предизвикателства.

 

4 зодии, които трупат много вещи

 

 Водолей

 

Водолеите могат да бъдат познати в увеселителните паркове - те винаги са на най-страшните люлки и атракции. И могат да прекарат цял ден там. Нямат слабо сърце, обичат да изпитват себе си физически. Рядко се страхуват от това, от което околните се страхуват. За тях тръпката и приключенията са сред най-магичните неща в живота. Не обичат да им е прекалено лесно, трябва им адреналин, подлагат се на опасности. Обожават ресторанти под вода, високи скорости, летене с балон.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия