Какво да тренират зодиите?

Ето какво

2019-02-17 10:30:00
Какво да тренират зодиите?
Снимка: Pexels

Всеки има различно предпочитание за спорт и харесва определени упражнения повече от други. Но ето и кои са най-подходящите тренировки за зодиакалните знаци, според Your Tango.

 


Огнени знаци - Овен, Лъв, Стрелец

 

Те са темпераментни, състезателни, страстни, обичат динамиката, умеят да убеждават. Решителни са и действат бързо, енергични са, но и много бързо хабят енергията си. За тях са подходящи интензивните и тежки тренировки, които да ги изцедят и така те да дадат всичко от себе си. Да се заемат с високоинтензивни тренировки във фитнеса. Например, Бърз спринт 20 секунди, след което 1 минута ходене. Тази серия може да се повтаря в рамките на 20-30 минути. Може да вдигат тежести, да правят коремни преси и лицеви опори. Препоръчва се и спининг.

 


Земни знаци - Телец, Дева, Козирог

 

Те са земни, стабилни, уравновесени. Изпипват детайлите, не бързат - затова йогата е перфектен вариант за тях. Така ще имат време да релаксират, да се успокоят, да премахнат напрежението, а в същото време няма да се чувстват изцедени. Може да карат колело навън, както и да играят тенис на маса.

 


Въздушни знаци - Близнаци, Везни, Водолей

 

Тези знаци винаги търсят приключения, тръпка, както и нещо ново, което да опитат. Чувстват се прекрасно, когато тренират скално или стенно катерене. Така предизвикват себе си, на ръба са, усещат адреналин. Това ги учи да си вярват повече и да не се предават. Туристическото ходене по планини, карането на велосипед по стръмни терени, скачането с парашут, карането на ски - също им допадат.

 


Водни знаци - Рак, Скорпион, Риби

 

Не е изненада, че емоционалните водни знаци са големи фенове на плуването. Там те се чувстват буквално в свои води. Раците са по-мързеливи и обичат да се сгушат в леглото, но Скорпионите и Рибите стават чудесни плувци. Там те се освобождават от стреса и са искрени със себе си. Други подходящи спортове за тях са бадминтонът, карането на каяк, каране на ролери.

 

Адриана Лима отслабва със скейтборд

 

3 ползи за психиката от скалното/стенното катерене

 

10 начина да забързате метаболизма

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия