Най-мързеливото нещо, което правят зодиите

Ето кое е то

2019-02-03 10:30:00
Най-мързеливото нещо, което правят зодиите
Снимка: Pexels

Има моменти, в които всеки от нас си позволява да помързелува и просто има нужда да релаксира. Ето и кое е най-мързеливото нещо, което правят различните зодиакални знаци.

 


Овен

 

Не са мързеливи, а напротив - винаги са ангажирани, в движение навън, вършат много неща, ходят на много събития. Мразят скуката. Най-мързеливото нещо, коетоможе да направят, е да се обядат или да пишат съобщение на някой, който е в съседна стая.

 

Телец

 

Те работят здраво и обичат да са ангажирани, но често се награждават с мързелуване и не изпитват вина за това. Редовно си поръчват храна онлайн и купуват нещо готово, за да не готвят и чистят после.

 


Близнаци

 

Близнаците са смес от енергия и мързел. Не понасят скуката, винаги трябва да опитват нови неща. Но заради натоварването, някой път имат нужда да презаредят и да починат. Най-често отменят планове и отлагат да свършат някаква работа.

 


Рак

 

Не е типично да са мързеливи, но пък обичат да си стоят вкъщи. Предпочитат да поканят гости там, вместо да излязат на разходка, кино, заведение. Карат приятелите да идват у тях.

 


Лъв

 

Енергични са и се занимават с доста неща. Почиват си и мързелуват, когато усетят, че са много уморени и трябва да се заредят с нови сили. Тогава молят приятели, близки, роднини, да свършат нещо, което самите те е трябвало да свършат. Използват помощ.

 


Дева

 

Никак не са мързеливи. Много са организирани, отговорни, работливи. Работят и учат много, но понякога не им остават сили за ежедневни дейности - например, не си оправят леглото, не измиват веднага чиниите.

 


Везни

 

Обичат да си мързелуват. Дори често съветват приятели и близки също да си починат и да не се натоварват толкова. Често седят цял ден по пижама, гледат филми, четат, хапват вкусотии.

 


Скорпион

 

Много са фокусирани над задачите си. Работят усърдно, но рядко се хвалят и другите може да не забелязват колко отдадени са Скорпионите на задълженията си. Най-мързеливото нещо, което правят е да не погледнат съобщенията на приятели в социалните мрежи, когато са заети.

 


Стрелец

 

Стрелците ще продължават да вършат работа, да се занимават с хобитата си, да пътуват, докато просто не се разпаднат и не почувстват нужда от почивка. Когато имат нужда, просто спят много, губят по цял ден в сън и отменят задължения и срещи, за да се наспят.

 


Козирог

 

Мързелът въобще не е в кръвта на Козирозите. Работят здраво, дори често работят прекалено много, но и постигат доста успехи. Единственото, което може да ги разсея е сериал, който много им допадне. Ще изгледат цял сезон за 1-2 дни и така могат да игнорират някоя задачка.

 


Водолей

 

На моменти са мързеливи, на моменти са работохолици. Просто зависи къде са в момента и какво им се случва. Мързи ги да поправят развален часовник, да сменят батерии на дистанционно, да занесат пералнята на поправка.

 


Риби

 

Обичат да мързелуват и да си почиват, но не се смятат за мързели, защото могат всеки момент да спрат да почиват и да свършат много неща. Креативни са и се отдават на творчество, кроят планове. Трудно им е да вземат решения и просто, за да не се затормозяват много - копират каквото прави човека до тях. Например, не четат менюто в заведението, а поръчват същото.

 

4 зодии, които НЕ се учат от грешките

 

3 зодии, които умеят да се преструват

 

Хоби според зодията

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 5 години

obi4am da spia , da suzercavam krasivoto v prirodata i da ne pravia ni6to . nau4ih se na takiva ne6ta i se 4uvstvam po4inala i spokoina .


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия