4 зодии, които трупат много вещи

Ето кои са те

2019-01-30 18:00:00
4 зодии, които трупат много вещи
Снимка: Pexels

Всеки от нас притежава предмети и сувенири, които са с някаква сантиментална стойност за него. Някои хора обаче по-трудно се разделят с определени предмети и вещи, те им напомнят за отминали години, за случки, събития и хора, които вече може да не присъстват в живота им. Така тези хора трупат страшно много неща, не искат да изхвърлят нищо и много трудно се разделят с дори вече развалени предмети. Ето кои зодии са такива.

 


Телец

 

Държат на естетиката, искат да притежават много красиви неща, затова трудно се разделят със старите вещи. А и постоянно купуват нови, просто не могат да устоят. Имат много сувенири и други вещи, за които са дали не малка сума пари, а изобщо не ги използват. Просто им харесва как изглеждат. Не искат да изхвърлят нищо ценно и хубаво, не могат да се разделят със своите си неща.

 

Хоби според зодията

 

Близнаци

 

Близнаците пускат хората да си тръгват от живота им без никакъв проблем. Много са социални и общуват с доста хора, но рядко се привързват силно. И не приемат разделите лесно, сами прекъсват връзките си често. Но за вещите мислят по съвсем различен начин. Те ценят материалното, предметите, жал им е да захвърлят нещо, за което са изхарчили пари. Трупат и колекционират много неща, пълни са със сувенири, подаръци, джунджурийки. 

 

Топ 3 на най-приказливите зодии

 

 Рак

 

Те са толкова грижовни и сантиментални знаци. Не е изненада, че попадат в списъка, ценят подаръците от другите, красивите неща, на които са се радвали и за които са дали последните си спестявания. Свързани са с повечето си вещи, изпитват сантимент към тях. Всеки предмет им напомня за определен човек или преживяване и няма как да го изхвърлят. Много внимателно пазят и вещите на починали близки.

 

3 зодии, които умеят да се преструват

 

Скорпион

 

Има дни, в които обичат да отворят чекмеджетата и шкафовете, да разгледат всичките си тефтери, предмети, сувенири, книги, подаръци, рисунки, албуми, писма, бележки. Оправданието им е, че ги подреждат, но всъщност имат нужда да се потопят в спомените, да си припомнят нещо. Може нещо да им липсва, така се зареждат. Пазят ги, за да си спомнят по-добре миналото, скъпите хора и красивите мигове.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия