4 зодии, които спят най-много

Ето кои са те

2019-02-01 18:00:00
4 зодии, които спят най-много
Снимка: Pexels

Всеки има нужда от почивка и качествен сън. Но някои хора могат да се чувстват свежи и след 6 - 7 часа сън, а на други това им се струва малко и имат нужда от 9-10 часа, за да презаредят. Ето кои са най-поспаливите зодии.

 


Телец

 

Телците имат нужда от много сън, за да оцелеят! Те са стабилни и доста отговорни хора, но за да проявят тези свои качества и да са полезни на другите, трябва да са се наспали добре. Предпочитат да забавят темпото, да релаксират и не биха жертвали почивката си. Когато се наспят, са много по-добродушни, любвеобилни и вършат куп задължения.

 


Лъв

 

Определено се нуждаят от повече сън от много други хора. Често приятелите им, които са други зодии, им се чудят. Лъвовете ценят времето, в което спят и си почиват. Те са и от хората, които дремват следобед, когато имат възможност. Това ги зарежда и им дава сили. Те са креативни, страстни и лъчезарни. Нуждаят се от качествен сън, иначе няма да могат да демонстрират организаторските си умения и да очароват другите.

 


Дева

 

Те са сред най-работливите зодиакални знаци. Затрупани са със задължения, вършат всичко старателно и са перфекционисти - не е изненада, че имат нужда от много сън. Изморяват се много през деня и не биха били толкова продуктивни и организирани, ако не поспят поне 9 часа. Често спортуват, така че това също ги изтощава.

 


Риби

 

Рибите обичат да спят много, да се потапят в света на сънищата. Сънуват интересни и вълнуващи неща. Интуитивни са, чувствителни, емоционални - имат нужда съзнанието им да си почине от тези емоции. Често дори пренебрегват работа и учене, за да поспят повече. Творят много - рисуват, пеят, свирят, пишат. За да са вдъхновени и да измислят нещо въздействащо, имат нужда от сън. 

 

4 зодии, които не могат да казват НЕ!

 

5 зодии, които са еко настроени

 

3 зодии, които не пропускат да се поглезят

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия