Какво сънуват зодиакалните знаци?

Ето какво

2019-02-10 10:30:00
Какво сънуват зодиакалните знаци?
Снимка: Pexels

Сънищата на всеки човек са уникални и често са свързани с личните преживявания. Но все пак има някои неща, които сънуваме редовно и сънища, които се повтарят. Ето какво е най-вероятно да сънува всеки от зодиакалните знаци.

 


Овен

 

Сънуват големи победи или големи загуби, защото са състезатели по природа. Често в сънищата си карат автомобил с висока скорост. Или някой ги преследва и напада.

 


Телец

 

Телците обичат да държат нещата под контрол, но сънуват обратното и това ги стряска. Например, че падат от голяма височина, че имат косопад и др.

 


Близнаци

 

Случва се да сънуват ситуации от миналото или че са в капан, заклещени някъде. Понякога в сънищата си виждат непознати хора, с които обаче уж са близки приятели.

 


Рак

 

Любовта и семейството са най-важните неща за тях. Затова често сънуват, че са бременни, че имат деца, че срещат любовта. Животните също присъстват в сънищата им. Кошмарите им са свързани с обир на дома им.

 


Лъв

 

Обожават блясъка и славата, редовно сънуват, че са в компанията на някоя знаменитост. Понякога обаче сънуват как близък човек им се подиграва.

 


Дева

 

Забелязват детайлите и са много организирани. Но в сънищата често закъсняват за нещо важно и се плашат много от това.

 


Везни

 

За Везните връзките и отношенията са от голямо значение. Сънуват, че се влюбват лудо, че срещат сродна душа или че им разбиват сърцето. Някой път сънуват, че им фризьорът им прави нелепа прическа.

 


Скорпион

 

Когато са в сериозна връзка, редовно сънуват, че партньорът им изневерява или ги лъже, защото са недоверчиви. Когато са сами, често в сънищата си гушкат и целуват някого.

 


Стрелец

 

И в сънищата си Стрелците пътуват до екзотични страни, опитват пикантни храни, скачат с бънджи, плават, летят със самолет. Понякога сънуват, че се губят в голям град.

 


Козирог

 

Мислят много за кариерата и задълженията си. Сънуват, че постигат целите си и печелят награди. Но се случва и да сънуват, че зъбите им падат.

 


Водолей

 

Държат на приятелите и близките си. Редовно те се появяват в сънищата им. Понякога ги сънуват като супер герои, заедно с които спасяват света. В кошамрите им - близките ги игнорират и не ги виждат.

 


Риби

 

Мъдри и мистериозни знаци. Те често сънуват мистични, фантастични същества. Все едно са попаднали в приказка или филм. Сънуват и починали близки, както и че потъват в море или река.

 

4 зодии, които не могат да казват НЕ!

 

Какви да станат зодиите, за да забогатеят?

 

От какво се нуждаят зодиите в любовта?

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия