Какво има в чантата на всяка зодия?

Ето какво

2019-01-14 18:00:00
Какво има в чантата на всяка зодия?
Снимка: Pexels

Когато излиза, всеки взима най-необходимите неща със себе си, като документи, пари, телефони, зарядни, кърпички и т.н. Но ето и от какво друго има нужда всяка зодия и какво още е най-вероятно да намерите в чантата на всеки зодиакален знак.

 


Овен - Чипс

 

Овните винаги бързат, имат да свършат много неща, не им остава време за спокойно хапване. В чаната си носят пакетче чипс или снакс, за да има с какво да заситят глада.

 


Телец - Минерална вода за лице

 

Те са суетни, държат на хубавия външен вид и хигиената. И тяхното ежедневие е забързано, в чаната винаги имат минерална вода за лице, с която да почистят кожата, когато бързат.

 


Близнаци - Конци за зъби

 

Тези зодии също не търпят мръсотия. След хапване държат бързо да почистят зъбите, дъвките не им се струват достатъчни. Затова имат под ръка конци за зъби.

 


Рак - Кърпички

 

Те носят кърпички не само заради спазването на лична хигиена, а защото често се разчувстват и плачат много. Носят допълнителен пакет със себе си. 

 


Лъв - Козметика, аксесоари

 

Държат на външния си вид. Винаги излизат добре облечени от дома си. Но вземат козметика, резервна дреха, аксесоари, за да са сигурни, че през целия ден ще изглеждат добре.

 


Дева - Бельо

 

Тези знаци са най-големите маниаци на тема хигиена. Не могат да понасят мръсотията, постоянно мият ръцете си и т.н. Носят бельо със себе си, ако цял ден са в движение.

 


Везни - Амулет

 

Обожават аксеоарите, сувенирите, ценители са на красотата. Със себе си взимат скъпоценен камък или древно бижу, за да им носи късмет, а и защото има някаква сантиментална стойност за тях.

 


Скорпион - Книга

 

Обичат да четат, взимат си книга, за да могат да четат в свободното време. Често това е книга на тема астрология, защото Скорпионите са мистериозни и обичат да разгадават тайни.

 


Стрелец - Маска за спане

 

Когато ходят на гости или пътуват, няма да тръгнат без маската за спане. Големи приключенци са и обожават купоните, затова им трябва качествен сън - отново да се заредят със сили.

 


Козирог - Лютив спрей

 

Те не вярват на хората. Много са предпазливи, подготвени са за всяка ситуация. В чантата им има лютив спрей, за да се защитават.

 


Водолей - Картички, пощенски марки

 

Обичат да колекционират. Носят със себе си някоя мила картичка, която са получили за рожден ден, картичка от екскурзия или пощенски марки от екзотични страни.

 


Риби - Кръстословица

 

Мечтатели, енигматични. Обичат да разрешават загадки, като Скорпионите. А и им трябва нещо, което да ги забавлява и занимава - кръстословиците са перфектен вариант.

 

Без какво не тръгват на път зодиите?

 

Какви да станат зодиите, за да забогатеят?

 

4 зодии, които обичат да копират

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия